Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES U SVLAČIONICI

Ljutiti Ronaldo dao ultimatum Realu: Ili on ili ja!

Real - Barcelona
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
22.11.2015.
u 11:16

- Ne znamo je li to zaista rekao, ali ako je onda je jako ozbiljna situacija. Nijedan igrač, pa ni Ronaldo, ne može davati ultimatum klubu kao što je Real da želi smjenu trenera. Ja to nikad ne bih prihvatio - rekao je Capello.

Potres u svlačionici Reala nakon teškog poraza od Barcelone. Čini se da je najnezadovoljniji Cristiano Ronaldo koji je nezadovoljan trenerom Rafaelom Benitezom.

Gazzetta dello Sport navodi da je Portugalac dao ultimatum čelnicima Reala. Predsjedniku Florentinu Perezu jasno je poručio:

- Ili Benitez ili ja!

Situaciju u Realu je prokomentirao Fabio Capello:

- Ne znamo je li to zaista rekao, ali ako je onda je jako ozbiljna situacija. Nijedan igrač, pa ni Ronaldo, ne može davati ultimatum klubu kao što je  Real da želi smjenu trenera. Ja to nikad ne bih prihvatio.

>> Modrić: Moramo naći gdje je problem, ne izgledamo kao momčad

>> Rakitić nakon demoliranja Reala: Bila je ovo posebna večer

Komentara 18

MA
Majur
14:40 22.11.2015.

Jučer je Real igrao tako da nogiraju Beniteza.....ako te igrači ne žele možeš se fućkati.

JE
Jednakost
14:22 22.11.2015.

Vidjelo se na prva dva-tri Benitezeva intervjua da spusta Ronalda i da ga ne gotivi. Samo je bilo pitanje vremena kad ce puknuti.

Avatar wakanda
wakanda
13:33 22.11.2015.

takvo ponašanje nije dopustivo AKO je to istina. al benitez nakon liverpoola nije ništa napravio i nemre on vodit momčad punu zvijezda nije on ni autoritet ni nije dovoljno kvalitetan kao što je recmo ancelotio bio. a perezu je samo profit bitan i on gleda kako bi što više novaca zaradio tu nema pomoći onda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije