Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Čop u debiju za Sporting zabio golčinu, Eduardo asistent, Srna trostruki asistent

Duje Čop
Foto: Pixsell
1/2
21.08.2016.
u 20:33

U petom kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je bez problema svladao Dnjipro s 4:0 i upisao petu pobjedu te se nalazi na vrhu.

U prvom kolu španjolske lige Sporting Gijon je na domaćem terenu pobijedio Athletic Bilbao sa 2:1. Momčad koja se prošle sezone borila za ostanak u ligi, ove sezone sjajno je započela sezonu.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, a onda je u 50. mrežu gostiju načeo Duje čop sa sjajnim pogotkom. Hrvatski reprezentativac u svom je debiju za novi klub zabio prekrasno iz voleja i već sada 'kupio' navijače. Samo tri minute kasnije Rodriguez je povisio na 2:0, a Viguera je u 86. smanjio rezultat.

U petom kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je bez problema svladao Dnjipro s 4:0 i upisao petu pobjedu te se nalazi na vrhu. Susret su obilježili sada već bivši reprezentativci Hrvatske - Eduardo je asistirao za jedan pogodak, a Darijo Srna za čak tri.

Komentara 4

Avatar peet
peet
21:49 21.08.2016.

Bravo Duje... u inat hajdukovcima za koje si bio prevara od igrača.

ZO
zoom
11:43 22.08.2016.

bravo Duje, dinamovci su ponosni na tebe!

MT
mladen.turcic
16:43 23.08.2016.

samo bivši dinamovci deru mreže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije