Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćiro Blažević:

Ovo je namještaljka, Blatter i Platini su nevini!

Sepp Blatter
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
22.12.2015.
u 10:00

'Ovo je predstava koju su iscenirala tijela bez ikakvog legimtimiteta i vjerodostojnosti, miran sam u duši.'

Trener svih trenera, legendarni Miroslav Ćiro Blažević uvjeren je da su Sepp Blatter i Michel Platini nepravedno kažnjeni:

– To je namještaljka – najprije je uzviknuo, a potom je dodao:

– Nikad tamo korupcije nije bilo, ali sad vidite da se i na tako visokoj razini sve može namjestiti kad se nekom zamjeriš! Zamislite, Amerikanci pokreću nekakvu istragu!? Ma nemojte, istragu u svojoj tradiciji Chicaga! Gotovo sam siguran da su Blatter i Platini nevini, ne bi oni sve ove godine bili to što jesu da su krali – uvjeren je Blažević koji je kao trener radio u Platinijevoj Francuskoj i Blatterovoj Švicarskoj.

A Platinijeva suspenzija loša je vijest i za HNS, odnosno Davora Šukera. Naime, zna se da je Platini jako cijenio Šukera te mu pomogao da uđe u IO Uefe.

>> Sepp Blatter nije se uspio kontrolirati: Osam godina?! Zbog čega?!

Komentara 17

4M
4mazge
10:12 22.12.2015.

Ista je to ekipa ko i ti ćiro! zato ih i braniš.....instinkt?....a? miljon ipo eura za savjetovanje....pa kasnije u pilu.....i mala djeca skuže da je tu lopovluk u điru....a eto tebi ćiro nije....jer je to tebi normalno ponašanje.....nikad te nisam cijenio....kao čovjeka....i bio sam u pravu, loš si čovjek!

DU
Deleted user
10:23 22.12.2015.

Nisu oni krali, oni su samo tražili da im se daje!

MK
marcel.kocan
11:01 22.12.2015.

ćiro pe....ru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije