Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGOĐEN SUSPENZIJOM

Sepp Blatter nije se uspio kontrolirati: Osam godina?! Zbog čega?!

Sepp Blatter
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.12.2015.
u 11:46

'Uistinu mi je žao... Žao što sam kao predsjednik Fife i dalje vreća za udaranje svima oko mene.'

Predsjednik Fife Sepp Blatter trebao je 26. veljače 2016. godine biti časno smijenjen s pozicije, ali suspenzija od osam godina etičke komisije krovne nogometne organizacije taj plan je itekako pokvarila te natjerala 79-godišnjaka na bijesne reakcije.

– Uistinu mi je žao... Žao što sam kao predsjednik Fife i dalje vreća za udaranje svima oko mene. Ali poručujem svima da ću se boriti za sebe i za Fifu – reakcija je Seppa Blattera, koji nije mogao ostati miran nakon uvodnih riječi:

– Suspendiran sam na osam godina, a zbog čega?! Naravno da ću se žaliti, idem na Međunarodni sportski sud (CAS) u Lausanni i vjerujem da će ondje biti donesena pravedna odluka.

Michel Platini još uvijek se nije oglasio na ovu temu, ali s obzirom na to da je bojkotirao saslušanje, sigurno da će i sam imati neku ne baš mirnu opasku na cijelu situaciju.

>> Sepp Blatter i Michel Platini suspendirani na osam godina!

Komentara 4

DU
Deleted user
13:45 21.12.2015.

"Poštenjačinje", su dobili po zasluzi. A Platinijeva i Blaterova kriminalna aktivnost u obliku mita i korupcije tek će utvrditi. Onda im slijedi mnogo ozbiljnije od suspenzije.

DU
Deleted user
12:52 21.12.2015.

trebao bi dobiti osam godina zatvora...i onda se nebi trebao buniti....

RM
rmd3
14:15 21.12.2015.

Osim sto je kriminalac jos je i senilni lažov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije