Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM SLAVIO

Borussia (D) izgubila od Eintrachta i ostala na dnu ljestvice

Borussia Dortmund
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.11.2014.
u 19:33

Borussia ima tek 11 bodova, a ovo joj je bio već osmi poraz uz tri pobjede i dva remija. Eintracht je na devetom mjestu s 18 bodova.

Borussia Dortmund nastavila je s katastrofalnim igrama u Bundesligi. Žuti su u 13. kolu poraženi u Frankfurtu od Eintrachta s 2:0 čime su ostali posljednjeplasirana momčad.

Domaćine je u vodstvo doveo Meier u petoj minuti, a konačni rezultat postavio je švicarski reprezentativac Haris Seferović u 78.

Borussia ima tek 11 bodova, a ovo joj je bio već osmi poraz uz tri pobjede i dva remija. Eintracht je na devetom mjestu s 18 bodova.

Tottenham slavio nakon preokreta

Tottenham je u 13. kolu engleskog prvenstva na White Hart Lineu svladao Everton s 2:1. Bio je to uzbudljiv susret u kojem su gosti poveli preko Mirallasa (15.), no Spursi su okrenuli utakmicu golovima Eriksena (21.) i Soldada (45.).

>> Manchester City pokazao Southamptonu zašto su prvaci Engleske

Komentara 2

I0
ivica_01
21:42 30.11.2014.

toplo kloop

Avatar Bekrija
Bekrija
09:21 01.12.2014.

loše pripreme, previše ozljeđenih igrača, borba na više frontova, tanka klupa...ništa čudno, ovu sezonu zaboravit i spremat se za iduću, naravno ako ne ispadnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije