Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za Europu

Bilić nakon nove pobjede: Postali smo ozbiljna momčad!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
03.02.2016.
u 10:23

– Pokazali smo da posjedujemo kvalitetu, igrali smo baš onako kako smo trebali. Malo dodira, direktna i kratka dodavanja, probijanje linija...

Slaven Bilić i njegov West Ham nastavljaju sa sjajnim rezultatima. Jučer su u 24. kolu engleskog prvenstva pobijedili Aston Villu sa 2:0 i učvrstili šesto mjesto na ljestvici. Peto mjesto koje vodi u Europu, a koje trenutačno drži Manchester Unitedu, bježi im samo jedan bod.

– Pokazali smo da posjedujemo kvalitetu, igrali smo baš onako kako smo trebali. Malo dodira, direktna i kratka dodavanja, probijanje linija... Zadovoljan sam jer nismo paničarili, strpljivo smo čekali i gradili put prema pobjedi. Mogu reći da smo zaista postali ozbiljna momčad – rekao je Bilić nakon susreta.

West Hamu je pomoglo i isključenje Jordana Ayewa.

– Isključenje je prelomilo utakmicu. Nakon što su dobili crveni, nisu stvorili niti jednu šansu. To je strašno utjecalo na njih. Mi smo u prvom dijelu igrali slabije, nismo bili dobro posloženi, ali sve je sjelo na svoje u drugom dijelu. Međutim, uvjeren sam da bismo i s istim brojem igrača pobijedili – zaključio je bivši hrvatski izbornik.

>>Čudesni Vardy srušio Liverpool, Bilićev West Ham do pobjede s igračem više

Komentara 4

JU
Jure7
13:12 03.02.2016.

Svaka cast, Slavene!

LJ
LJU39
22:48 03.02.2016.

sta bleebecete covjek je vodio repku 8 godina i pomogla mu je reprezentacija da stekne trnersko ime i covjek se zasitio i otisao i super...

Avatar Pravednik80
Pravednik80
14:46 03.02.2016.

Eto, nije bio dovoljno dobar za hrvate, ali kad tamo jedan mamićev poltron je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije