Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal 'kiksao'

Čudesni Vardy srušio Liverpool, Bilićev West Ham do pobjede s igračem više

Jamie Vardy
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
02.02.2016.
u 22:50

Monaco je sa Subašićem i Pašalićem u sastavu na svom stadionu porazio Bastiju sa 2:0

Bajka Leicestera nastavljena je i u 24. kolu engleskog prvenstva. U derbiju ove dionice lisice su na svom stadionu savladale Liverpool sa 2:0, a prvo ime susreta bio je čudesni napadač Jamie Vardy.

On je postigao dva pogotka od kojih je posebno upečatljiv bio prvi, u 60. minuti. Nakon sjajnog proigravanja Mahreza, Dejan Lovren nije ga uspio blokirati pa je prvi strijelac Premiershipa (sa 18 golova) opalio iz voleja sa 25 metara te neobranjivo pogodio mrežu redsa. Ovaj pogodak sigurno će konkurirati za titulu najljepšeg ove sezone. 

 

Jedanaest minuta kasnije povećao je vodstvo Leicestera. Okazakijev udarac odbio se prema golu Liverpoola, Lovren nije dobro reagirao pa je Vardy prvi stigao do lopte i savladao Mignoleta. 

Leicester nakon 14. pobjede u sezoni ima tri boda više od prvog pratitelja Manchester Cityja. Građani su pak golom Aguera slavili kod Sunderlanda (1:0).

West Ham Slavena Bilića ubilježio je 10. pobjedu sezone savladavši Aston Villu sa 2:0. Čekićarima je umnogome olakšao nesmotreni Ayew koji je laktom udario suparnika u glavu i dobio crveni karton već u 17. minuti.

Antonio (58.) i Kouyate (85.) golovima su slomili otpor momčadi iz Birminghama, a Bilić je Nikicu Jelavića poslao u igru u 89. minuti.

Najveće iznenađenje bio je novi "kiks" Arsenala. Mreže su mirovale u susretu sa Southamptonom (0:0) pa je topnike na ljestvici prestigao gradski rival Tottenham. Spursi su bili uvjerljivi kod Norwicha (3:0), a to im je bila treća pobjeda u nizu.

Uvjerljiv je bio i Manchester United na Old Traffordu. Momčad Louisa van Gaala pobijedila je Stoke sa 3:0. Wayne Rooney potvrdio je odličnu formu, zabio je peti gol u posljednjih pet utakmica.

Ostali rezultati: Crystal Palace - Bournemouth 1:2, WBA - Swansea 1:1.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

U prvom dvoboju 24. kola francuske lige Monaco je na svom stadionu porazio Bastiju sa 2:0 i učvrstio se na drugom mjestu. 

Monaco je poveo u 35. minuti kada je njegov bivši igrač Francois-Joseph Modesto pogodio svoju mrežu, a konačan rezultat postavio je Bernardo Silva u 73. minuti.

Danijel Subašić je sačuvao svoju mrežu netaknutom, dok je Mario Pašalić igrao do 68. minute. 

Monaco je ostao drugi sa 42 boda, čak 21 manje od lidera PSG-a, dok je korzikanski sastav 13. sa 28 bodova. 

Nogometaši Rome slavili su u gostima kod Sassuola sa 2:0 u 23. kolu talijanske lige te su se probili na četvrto mjesto. Šime Vrsaljko igrao je cijeli susret za domaćina.

Salah je u 11. minuti pogodio za vodstvo Rome. Sassuolo nije iskoristio priliku za izjednačenje u 88. minuti jer Berardi nije iskoristio jedanaesterac. Netom prije toga Romi je isključen Nainggolan. 

Rimski klub kaznio je propust domaćina još jednim pogotkom, onim El Shaarawyja u četvrtoj minuti nadoknade.

>>Nakon Dinama i Šahtar je pobijedio Piast, a Eduardo je pogodio iz slobodnjaka

Komentara 7

Avatar nula
nula
23:27 02.02.2016.

Opet ?! Pa zasto ne volite Lovrena ?! Gledao sam cijelu tekmu. Kod prvog gola Vardy je pretrcao Sakhoa , nakon jedne duge dubinske lopte, od 35 m sa lijeve strane. Lovren , koji igra desno , probao je joss nesto uciniti da zacepi rupu ali nije stigao. Krivac , Mignolet koji je stajao predaleko ispre gol-crte i bio je lobovan. Kod drugog gola , Dejan je namjestio zaledje-, nula su u fazi napada. zamku Vardyju, ali se lopta odbila od Sakhoa i dosla iznenada do Vardyja koji ju je u jednom pokretu spremio u raslje. Dakle , Lovren nije kriv ni za jedan gol. Ono sto je cinjenica , to je da Liverpool nema napadaca. Nula su u napadu.

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
23:57 02.02.2016.

Lovren je odigrao solidno nikakav njegov propust nije doveo do golova

Avatar Pablo 69
Pablo 69
08:11 03.02.2016.

Uff koja golcina! Drago mi je za Vardya.. Samo trpaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije