Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav šok

Kataloncima se ovo nije dogodilo više od deset godina: Celta razbila Barcu!

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.09.2015.
u 21:59

Celta je tako nastavila fenomenalan start, ima četiri pobjede i samo jedan remi.

Pa što se to događa u Vigu? Sigurno su pomislili mnogi kada su vidjeli da Barcelona protiv Celte nakon pola sata igre gubi 0:2. Zadnji put nakon 30 minuta igre dva gola zaostajala je Barca i protiv Getafea u prosincu 2013. godine. Tada se uspjela vratiti i pobijediti sa 5:2. No, večeras je katalonski stroj ostao bez goriva i Celta je na kraju slavila sa 4:1.

Nolito je zabio u 26. minuti za vodstvo, a povisio je Aspas u 30. S tim se rezultatom otišlo na odmor, a u 56. minuti Aspas je svojim drugim pogotkom bacio navijače u trans. Tribine su proključale, pjesma se orila u Vigu, a tek ju je nakratko prekinuo Neymar u 80. minuti kada je iskoristio asistenciju Messija i smanjio rezultat.

Minutu poslije i sam Messi je imao priliku, ali je pucao pokraj gola. A onda je u 83. minuti bio kraj priče: Mallo je povratnom loptom pronašao Guidettija, a on lijepim udarcem zapečatio sudbinu Katalonaca.

Ivan Rakitić utakmicu je započeo na klupi, a Luis Enrique ubacio ga je u 61. minuti kada je Barca već gubila 0:3 pa ni hrvatski reprezentativac više nije mogao promijeniti stvar.

Barcelona je tako u petom kolu doživjela prvi poraz u sezoni, a zanimljivo da je u prvenstvu zadnji poraz s tri ili više razlike doživjela prije više od deset godina! U siječnju 2005. godine Villarreal je slavio sa 3:0.

Celta je tako nastavila fenomenalan start, ima četiri pobjede i samo jedan remi.

>>Igrači Reala pobunili se protiv Beniteza: 'Treninzi su mu užasno dosadni

Komentara 8

PA
paosmarsa
22:48 23.09.2015.

To ti je kad Raketa ne igra od prve minute!!!

LO
Lovro13031999
22:17 23.09.2015.

Mali pad koncentracije,malo nesrece na strani barce i zelja za pobjedom celte...Vec sutra ce se na to zaboraviti

DU
Deleted user
22:16 23.09.2015.

Znajte i u ovom slučaju će se Brbić i Pavasović žaliti. Aha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije