Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zeleno svjetlo Fife

Benko napokon može igrati: Konačno je sve gotovo, nije mi bilo lako

Leon Benko
Igor Kralj/PIXSELL
26.12.2014.
u 10:30

- Fifa je presudila u moju korist. Još treba odrediti koliko ću novca dobiti. Ovo će mi biti poticaj da treniram u miru. Nije bilo lako u zadnja tri-četiri mjeseca.

Leon Benko još je u rujnu potpisao za Sarajevo, ali nije mogao igrati zbog pravnih problema. Naime, bivši napadač Rijeke napustio je kineski Dalian zbog toga što mu nisu plaćali, a cijeli spor prijavljen je Fifi. Krovna nogometna organizacija presudila je u korist Benka koji sada napokon može i zaigrati za novi klub.

- Žao mi je zbog svega što se desilo. Igraču je najteže kada pauzira jer je prisutna nervoza. Ne znam u čemu je bio problem i zašto se moj slučaj povezivao s Kinezima. Konačno je sve gotovo. Moći ću se dobro pripremiti, ući u ritam natjecanja i pomoći ekipi da ostvari željeni rezultat, rekao je Benko za Goal.com i dodao:

- Fifa je presudila u moju korist. Još treba odrediti koliko ću novca dobiti. Ovo će mi biti poticaj da treniram u miru. Nije bilo lako u zadnja tri-četiri mjeseca.

>>Kelava: Čuo sam za interes Sarajeva, nemam ništa protiv da odem tamo

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:48 26.12.2014.

steta za tako perspektivnog i dobrog igraca da nakon odlaska iz rijke je samo propadao zbog ovih ili onih razloga...

NO
nojemalo
13:34 26.12.2014.

koja zvjezda i koji klub možda ih dovede do 2. mjesta bh lige,ma treb se vratit u rijeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije