Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL NA PLUS 4

Barcelona remizirala s Getafeom, Sammir i Rakitić igrali od prve minute

Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
13.12.2014.
u 18:27

Ivan Rakitić je kod Barcelone također bio u početnom sastavu i igrao do 66. minuti kada ga je zamijenio Iniesta.

Barcelona u 15. kolu španjolskog prvenstva nije uspjela svladali Getafe. Katalonci su u predgrađu Madrida odigrali tek 0:0 pa im je Rel Madrid pobjegao na četiri boda prednosti.

Sammir za Getafe igrao od prve minute, a travnjak je napustio u 62. minuti. Ivan Rakitić je kod Barcelone također bio u početnom sastavu i igrao do 66. minuti kada ga je zamijenio Iniesta.

Pobjedi li sutra Atletico Madrid kod kuće Villarreal, izjednačit će se drugoplasiranom Barcelonom koja ima 35 bodova. Getafe je 12. momčad lige sa 16 osvojenih bodova.

>> Bayern uvjerljiv kod Augsburga, Borussia opet izgubila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije