Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački derbi

Armada na Kajzerici ostavila poruku Lokosima! Petev najavio: Moramo biti ozbiljni

Lokomotiva
Foto: Facebook
1/6
13.04.2017.
u 18:31

Na jednom transparentu pisalo je 'priziv savjesti', a na drugom 'sportaši ili robovi! Pravi gazda vam u zatvor ide, Rijeka je budućnost, to svi vide'.

Dinamo će sutra od 20 sati u Kranjčevićevoj ulici igrati utakmicu 28. kola MAXtv Prve lige protiv Lokomotive. Trener Dinama, Ivajlo Petev, najavio je kako očekuje osvajanje sva tri boda.

- Nadam se da ćemo ponoviti igru kao protiv Osijeka, da dobijemo i odigramo dobro. To je najbitnije, i tako ćemo igrati od prve minute. Lokomotiva je solidna momčad, moramo biti ozbiljni iako sve ovisi o nama, našem pristupu i ponašanju. Nadam se da ćemo sutra ranije riješiti utakmicu za razliku od prošla dva dvoboja - naglasio je Petev te dodao da Dino Perić neće igrati.

- Nateklo mu je koljeno te nećemo riskirati. Imamo Schildenfelda koji će ga zamijeniti - kaže trener Dinama te dodaje da neće čuvati igrače iako sedmorici prijeti treći žuti karton. Riječ je o Sammiru, Soudaniju, Schildenfeldu, Stojanoviću, Matelu, Gojaku i Fioliću.

- Svaka utakmica nam je bitna te nećemo čuvati igrače. U kadru imamo 23-25 igrača, svaki čeka svoju priliku. A, sutra je bitna utakmica

Dodajmo i kako je uoči okršaja s Dinamom igrače Lokomotive na Kajzerici dočekala poruka riječke Armade. Na jednom transparentu pisalo je 'priziv savjesti', a na drugom 'sportaši ili robovi! Pravi gazda vam u zatvor ide, Rijeka je budućnost, to svi vide'. 

>>BBB: Sramotna odluka na dan Isusove smrti, mi u tome nećemo sudjelovati

Komentara 7

DU
Deleted user
19:13 13.04.2017.

Al su se ovi rečani umislili ! Pa čak je i NK Zagreb bio prvak drżave,a da ne govorimo o Hajduku Dinamu !

MI
mingo@
20:15 13.04.2017.

Rijeka može pobijedit Lokomotivu a, Dinamo ne? Pa za ne povjerovat, koji umišljenici. Odigrali sezonu dvije malo bolje, i već su nedodirljivi.

BR
brancro
19:50 13.04.2017.

Brzo će se bahatlije otrijezniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije