Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE REPREZENTACIJE

Čačić: U utakmici s Rusijom isprobat ćemo Kalinića i Mandžukića zajedno u napadu

Reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
10.11.2015.
u 13:23

– Želimo vidjeti mogućnosti nekih igrača koji su možda manje igrali u kvalifikacijama te ćemo imati imperativ napraviti što bolji rezultat. Rezultat je uvijek važan – rekao je izbornik Ante Čačić.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u zagrebačkom hotelu As uoči prijateljske utakmice s Rusijom koja je na rasporedu u utorak.

– Svako okupljanje ima smisao i cilj, a susret protiv kvalitetne Rusije sigurno je izazovan. Želimo vidjeti mogućnosti nekih igrača koji su možda manje igrali u kvalifikacijama te ćemo imati imperativ napraviti što bolji rezultat. Rezultat je uvijek važan – rekao je izbornik Ante Čačić.

Reprezentacija će nastupiti u oslabljenom sastavu budući da su Modrić, Rakitić i Antolić ozlijeđeni, a dio igrača je priključen mladoj reprezentaciji. No, Čačić će tako moći isprobati nove opcije.

– Ovu utakmicu treba staviti u kontekst početka priprema za EP. Možemo isprobavati Badelja, Brozovića i Močinića u veznom redu, raspoložene Kalinića i Mandžukića zajedno u napadu, ovisno o tome vidim li na nadolazećim treninzima da bi to moglo funkcionirati. Vidjet ćemo na koji način i kako koristiti igrače u kombinacijama za Francusku – rekao je Čačić.

Hoće li Hrvatska uoči Eura igrati sa slabijim ili boljim protivnicima?

– Ne bježim od jakih utakmica, one daju više odgovora od laganih. Bude li laganih utakmica, one će biti neposredno uoči samog početka natjecanja.

>> Kalinićeva pozicija sve jača, Mandžo više nije nedodirljiv

Komentara 10

BL
Blender
15:06 10.11.2015.

Prijateljske utakmice jesu za ekperimente, zato i treba dati sansu drugima, mozda ovi neki penzioneri odu kao napr. Srna!

Avatar creative-bet.com
creative-bet.com
17:12 10.11.2015.

Idealna prilika za neke nove igrače koji će igrati sa većom željom i borbenošću nego naše 'zvijezde..

TO
tomasszg1
14:36 10.11.2015.

nije li čaćić onaj trener koji ni jedanput u dinamu nije izveo isti sastav dve tekme za redom. Vidim da bu i u repki nastavil vrludat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije