Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO ŠIMUNOVIĆA

Čačić u reprezentaciju pozvao Duju Ćaletu-Cara!

Duje Ćaleta-Car
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/6
01.10.2015.
u 14:18

Branič, 19-godišnjak, igra u Red Bullu iz Salzburga, a karijeru je počeo u Šibeniku.

Novi izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić pozvao je Duju Ćaletu-Cara za susrete s Bugarskom (10. listopada) i Maltom (13. listopada) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Čačić se prvo bio odlučio na braniča Celtica Jozu Šimunovića koji je ozlijedio gležanj pa ne može doći na svoju prvo okupljanje A reprezentacije. Stoga je poziv dobio Ćaleta-Car. Branič, 19-godišnjak, igra u Red Bullu iz Salzburga, a karijeru je počeo u Šibeniku.

Ćaleta-Car bio je mladi reprezentativac pa će umjesto njega na okupljanje U-21 reprezentacije doći branič Rijeke Frane Ikić.

>>Čačić umjesto Lovrena pozvao Šimunovića, Capan iz Lokomotive ide u U-21

Komentara 6

PA
pappmisi
16:07 01.10.2015.

A sto opet ne valja, da je pozvao nekog drugog taj bi bio Mamicev igrac, pozvao decka koji nema veze sa Mamicem pa opet ne valja.

21
215794
16:45 01.10.2015.

Ovog decka neznam pa necu komentirati ovo umjesto Simunovica me boli pa taj decko uopce ne razumije nogomet a onaj tko ga je prodao zasluzuje spomenik usred Zagreba

VR
vrbaZG
16:36 01.10.2015.

Ah taj Čačić, opet mu Mamić diktira popis... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije