Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMAŠIVAO...

Kramarić: Nesretan sam jer protiv Bayerna nisam iskoristio prilike

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
02.02.2016.
u 14:17

- Kada igrate protiv Bayerna, imate nekoliko prilika koje morate iskoristiti! Moram popraviti koncentraciju pred golom i pospremiti loptu u mrežu.

Nakon što je u debiju za Hoffenheim protiv Bayera dobio sedam minuta, Andrej Kramarić startao je protiv Bayerna u prvih 11 na Allianz Areni ovog vikenda. 

Predstavljen kao pojačanje koje će puniti protivničke mreže, Krama je protiv prvaka imao dvije sjajne prigode, ali ipak nije uspio zabiti. Nakon utakmice pojavio se u mix zoni, vidno mrzovoljan.

Nesretan sam jer smo izgubili i nisam iskoristio svoje prilike – rekao je i nastavio:

– Kada igrate protiv Bayerna, imate nekoliko prilika koje morate iskoristiti! Moram popraviti koncentraciju pred golom i pospremiti loptu u mrežu. 

Dodao je da poraz iz Münchena treba zaboraviti jer u nedjelju slijedi važna utakmica protiv ''ljiljana'' iz Darmstadta u kojoj su bodovi neophodni. 

Hoffenheim se trenutačno nalazi na pretposljednjem, 17. mjestu s pet bodova zaostatka za Werderom i istim brojem bodova kao i posljednji Hannover (14).

>> Kramarić promašivao, Bayern slavio 2:0! Haliloviću 13 minuta u pobjedi

Komentara 2

BA
bađo15
16:05 02.02.2016.

Slazem se sa kajinx-om, samo tako nastavi! Jako mi je drago da je otisao iz leicestera jer tamo nisu vidjeli kakvog napadaca imaju, vjerujem da ce napokon dobiti svoju priliku i pokazati koliko zna.

MA
mause
18:43 02.02.2016.

steta godine u engleskoj.samo se strpi ovo je liga za tebe.sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije