Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA FORMA

Alen Halilović drugi mjesec zaredom proglašen najboljim!

Alen Halilović
Foto: Twitter
06.11.2015.
u 12:25

'Listopad je bio lijep mjesec. Trener mi puno pomaže, puno razgovaramo i zadovoljan sam ovdje.'

Veznjak Sporting Gijona Alen Halilović (19) drugi je mjesec zaredom proglašen najboljim igračem kluba sa sjevera Španjolske, a lokalni mediji se pitaju zašto nije u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske.

Halilović je u četvrtak primio trofej "Igrač pet zvjezdica" za ostvareno u listopadu, kada je zabio i svoj prvi gol na domaćem terenu. Nagradu za najboljeg igrača Sportinga, prema izboru publike, dobio je i u rujnu.

U devet utakmica za Sporting zabio je dva pogotka i tri puta je asistirao, a lijepim potezima dobio je naklonost publike. Sporting je nakon deset kola na 12. mjestu španjolskog prvenstva.

– Listopad je bio lijep mjesec. Trener mi puno pomaže, puno razgovaramo i zadovoljan sam ovdje. Razmišljam samo o radu, napretku i kako pomoći momčadi – rekao je Halilović na novinskoj konferenciji u Gijonu.

Novinari su ga pitali kako to da nije u momčadi Hrvatske kod novog izbornika Ante Čačića, a mladi nogometaš je rekao da bi jako volio zaigrati za seniorsku momčad, dodavši da je spreman za dvije utakmice s mladom reprezentacijom protiv San Marina (11. studenoga) i Španjolske (17. studenoga).

U kvalifikacijama za EP 2017. u Poljskoj mlada reprezentacija Hrvatske nakon tri kola ima maksimalnih devet bodova, Švedska i Španjolska po sedam, Gruzija šest, a San Marino i Estonija po jedan bod.

>> Trener Barcelone napokon progovorio o Alenu Haliloviću!

Komentara 2

ZW
zweistein
13:48 06.11.2015.

...ja ipak mislim da je bolji caktaš... ( ha-ha-ha )

RI
rikavac
17:24 06.11.2015.

svaki tjedan a ma bas svaki tjedan mora bit clanak o Halilovicu. VL stvarno ste postali naporni i dosadni sa Halilovicem. Pa ko je on da zasluzuje toliko mediske paznje? Ili vam je placeno dobro sto vjerujem ili nema te st drugo pisat. Ako vam je placeno onda OK mora te to ispostovat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije