Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Nestalo 12 maloljetnika, među njima i dječak (12) s Cresa

nestali
Foto: NENO
1/4
17.01.2014.
u 10:15

Čak šesnaest osoba nestalo je na području Hrvatske u posljednjih sedam dana.

U posljednjih sedam dana na području Hrvatske nestalo je šesnaest osoba, izvijestio je glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba – NENO. Među njima je i 12 maloljetnih.

Denis Keserović (12) u nedjelju, 12. siječnja, udaljio se s adrese na Cresu, Jadranska obala 15 u nepoznato. Visok je 150 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe.

Marijan Kišan (47) u nedjelju, 12. siječnja, udaljio se s adrese u Zgališću, Zgališće 66 u nepoznato. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe.

Ivan Komadina (16) u nedjelju, 12. siječnja, udaljio se s adrese u Zagrebu, Savski Gaj III, Put 8A u nepoznato. Visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe.

Sandi Korade (16) u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio se s adrese u Splitu, Hercegovačka 67 u nepoznato. Visok je 162 centimetar, ima smeđu kosu i oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Joakim Marković (16) u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio se s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe.

Romano Mašić (16) u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio se s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Visok je 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.

Sendi Mašić (18) u utorak, 14. siječnja, udaljio se s adrese u Zagrebu, Palmotićeva 2 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu košulju i traperice. Visok je 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Željka Bušljeta (17) u petak, 10. siječnja, udaljila se s adrese u Lovranu, Tuliševica 21 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom obrubljenu krznom, tamne hlače i bijele tenisice. Visoka je 160 centimetara, ima tamnoplavu kosu, plave oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Stefan Nemanja (62) u utorak, 14. siječnja, udaljio se s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao plavu jaknu i plave traperice.

Nikolina Oršoš (14) u utorak, 14. siječnja, udaljila se s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Ljubo Oršuš (17) u nedjelju, 12. siječnja, udaljio se s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato.

Klaudija Radojčić (14) u utorak, 14. siječnja, udaljila se s adrese u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića bb u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Klaudija je u trenutku nestanka bila je odjevena u plave hlače i crni gornji dio trenirke.

Sara Radojčin (16) u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljila se s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Visoka je 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Miroslav Vukmanić (71) u subotu, 11. siječnja, udaljio se s adrese u Zagrebu u nepoznato. Visok je 184 centimetra, ima sijedu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Miroslav je u trenutku nestanka bio odjeven u bež jaknu, traperice i crne cipele.

Rukija Zahirović (13) u utorak, 14. siječnja, udaljila se s adrese u Zagrebu u nepoznato. Visoka je 150 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Rukija je u trenutku nestanka bila odjevena u crnu majicu, plave traperice i bijele tenisice.

Ivana Zastrižni (17) u subotu, 13. siječnja, udaljila se s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ivana je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>>U tjedan dana nestalo šest osoba. Jeste li ih vidjeli?

>>Nestali bivši direktor SC-a Višnjik vratio se kući

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Milkica
14:58 17.01.2014.

Dijete na fotki ima 3-4 godine, kako bi ga bilo tko od nas danas prepoznao. Mogli su njegovi dati fotku iz rodilišta, isto bi nam bilo. Zar policija nije sposobna objasniti ljudima da bi fotografija trebala biti što novija? Ovo je čisto gubljenje vremena.

KR
krsniks
15:12 17.01.2014.

jaoj majko moja, pa sto se to desava sa nama, ni manje zemlje ni vise samoubojstava, i nestalih osoba. ne zelim i nemogu da vjerujem da je to neki usud ili neka kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?