Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINO BAILO

Nestali bivši direktor SC-a Višnjik vratio se kući

dino bailo
Foto: nestali.hr
26.11.2013.
u 13:23

Supruga Dina Baila, koja je prijavila nestanak, obavijestila je policiju da se vratio

Nakon što su mediji objavili vijest o nestanku Dina Baila, njegova supruga je obavijestila policiju da je došao kući. Policija je najavila razgovor s njim kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Dino Bailo, dugogodišnji direktor Sportskog centra Višnjik u Zadru, nestao je jučer nakon što je otišao na put rano ujutro. Potvrdili su nam to u zadarskoj policiji ističući da je nestanak prijavila njegova supruga. Od jučer se nije javljao na mobitel, a policija je intenzivno tragala za njime. On je prije samo nekoliko dana podnio neopozivu ostavku na mjesto direktora sportskih objekata, košarkaške dvorane Krešimir Ćosić i zatvorenog plivališta na Višnjiku.

Na stranici Nestali.hr objavljeno je kako je 45-godišnji Bailo jučer oko 7.50 sati otišao od kuće automobilom Toyota Auris, registracijske oznake ZD616 FB i plave boje. U trenutku nestanka bio je odjeven u crne hlače, plavu košulju i sivu jaknu.

I prije ostavke ranije se špekuliralo da će Bailo biti ili smijenjen, ili da će otići. Gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta prije nekoliko dana za Radio Zadar je izjavio da je Bailo dao ostavku jer je našao novi posao i da je on tu ostavku prihvatio.

Inače, portal ZDNews.hr prije nekoliko je dana pisao kako je Baila na ostavku natjerao Zvonimir Vrančić, bivši gradonačelnik i sadašnji zamjenik gradonačelnika Zadra. Neimenovani je izvor za taj portal rekao kako je Vrančić, na vijest o mogućnosti da se na Višnjiku organiziraju koncerti Đorđa Balaševića i Zdravka Čolića, Bailu poručio: "Nemoj da ti padne na pamet da mi Srbe dovodiš na Višnjik".

Komentara 2

SO
Soljženicin
14:04 26.11.2013.

Krepala navigacija na Toyoti, pa dečko odlutao. Naći će ga, već.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije