Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poveo i Rudija

Na stazi s gradonačelnikom: Zagrebačke pahuljice trčale s Bandićem

Milan Bandić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/24
09.03.2014.
u 11:09

Na čelo aktive povorke probio se zlatni retriver Rudi sa kojim se, po završetku trčanja, zadovoljni vlasnik gradonačelnik Bandić pomazio i poigrao

Na svakodnevnom ranojutarnjem trčanju na atletskoj stazi III. gimnazije u Kušlanovoj gradonačelniku Milanu Bandiću danas su se pridružile članice Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice te njihova trenerica.

Na čelo aktive povorke probio se zlatni retriver Rudi sa kojim se, po završetku trčanja, zadovoljni vlasnik gradonačelnik Bandić pomazio i poigrao.

>>Gradonačelnik Bandić kupuje nova vozila za 8 milijuna kuna

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Komentara 7

CH
chemica
15:37 09.03.2014.

Trčanje s Kim Jong-unom! Tko bi propustio takav medijski događaj...I jedan i drugi su nositelji apsolutne vlasti.

ĆA
ćaćaća
18:09 09.03.2014.

za uspomenu će sve pahuljice dobiti bedž maršala od drugara milana .)

Avatar Pataren
Pataren
12:36 09.03.2014.

blago rudiju,on na tartan stazi da si nebi ozljedio jastucice i sapice,ipak je on jet set pesek.nas ostale smrtnike majmunoliki zastitari tjeraju iz maksimira i ostalih zg parkova.zivjeli privilegirani peseki,obicni kerovi nek se hebu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije