Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Muž Amy Winehouse mora natrag u zatvor

03.12.2008.
u 13:51

Blake Fielder-Civil (26), suprug britanske zvijezde soula Amy Winehouse, mora se vratiti u zatvor jer je prekršio odredbe uvjetnog puštanja na slobodu, objavio je list The Sun u srijedu.

Fielder-Civil, naime, nije prošao na testu narkotika iako je nakon zatvora prošao terapiju odvikavanja i najvažniji mu je uvjet za oslobađanje bio da ostane "čist". Sada će, kako piše list, možda morati ostati u zatvoru sve do početka 2010. godine.

Fielder-Civil uvjetno je pušten početkom studenoga, nakon čega je morao odmah u kliniku za odvikavanje.

Suprug Amy Winehouse, koja je također ovisnica o drogama, osuđen je u srpnju zbog napada na barmena i ometanja pravosuđa na kaznu zatvora od 27 mjeseci. Veći dio kazne već je odsjedio u istražnom pritvoru, a uvjetno je oslobođen uz uvjet liječenja ovisnosti.

Winehouse i Fielder-Civil u braku su godinu i pol, međutim, posljednjih se mjeseci sve češće čuju glasine da im je brak u krizi.

Fielder-Civil prošloga je tjedna u nekoliko intervjua britanskim tabloidima tvrdio kako od svoje poznate supruge u slučaju rastave ne traži nikakvu financijsku naknadu. Rekao da je za ovisnost Amy Winehouse kriv on jer ju je "navukao" na teške droge.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?