Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
estetska kirurgija

Vaginalno pomlađivanje za više užitaka u intimnom životu

gaćice
Foto: Thinkstock
27.02.2015.
u 19:39

"Vaginalnim pomlađivanjem" prije svega se smatraju neinvazivni, estetski zahvati "bez noža" i gotovo bez potrebe za oporavkom, što spada u sve popularnije područje "in and out" zahvata za koje nije potrebna posebna priprema klijenata ni izdvajanje dodatnog vremena

Posljednjih nekoliko godina, razvojem neinvazivnih metoda popularizirao se termin "vaginalno pomlađivanje" kojim se prije svega smatraju neinvazivni, estetski zahvati "bez noža" i gotovo bez potrebe za oporavkom, što spada u sve popularnije područje "in and out" zahvata za koje nije potrebna posebna priprema klijenata ni izdvajanje dodatnog vremena, piše ordinacija.hr.

Koji su najčešći razlozi zbog kojih se žene odlučuju na ovu vrstu zahvata?

Najčešći razlozi zbog kojih klijentice traže ovakve zahvate su sindrom vaginalne relaksacije (SVR) i stres inkontinencije. SVR predstavlja gubitak optimalne strukture i arhitekture vaginalnog kanala. Ovaj proces povezan je s prirodnim tijekom starenja, no posebno je naglašen kod rotkinja kod kojih zbog poroda dolazi do širenja vaginalnog kanala i smanjenja njezina tonusa s posljedičnim slabljenjem kvalitete intimnih odnosa te manjkom osjećaja ugode i zadovoljstva uz nedostatnu funkciju žlijezda koje su odgovorne za optimalno vlaženje vagine.

Posebna skupina su klijentice u perimenopauzi gdje zbog nepravilnosti u hormonalnim ciklusima dolazi do istih posljedica kao i kod SVR, poznatih kao "vaginalna atrofija". Kako se s vremenom smanjuje tonus mišića dna zdjelice, posljedično se i vanjsko ušće mokraćne cijevi spušta pa se vrlo često događa da pri naglom porastu tlaka u trbušnoj šupljini (npr. zbog kašlja ili kihanja) dolazi do nevoljnog otjecanja urina. Sve ovo rezultira osjećajem srama i manjka samopouzdanja zbog čega sve veći broj klijentica pristupa zahvatima vaginalnog pomlađivanja koji su u vrlo kratkom razdoblju postali jako popularni zbog svojih rezultata.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Doznajte kako stari vagina da bi vam seks bio što ugodniji

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:47 28.02.2015.

kakve veze s clankom ima fotografija prilozena uz isti?

Avatar Babaluji x
Babaluji x
16:10 01.03.2015.

ma koja voli neka izvoli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije