Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanite im na kraj

Riješite se komaraca u 10 minuta ovim jednostavnim trikom

Zamka za komarce
Foto: screenshot/youtube
1/2
15.06.2015.
u 10:40

Možete ih se riješiti jednostavnim trikom, odnosno, postaviti im zamku koja će ih zadržati dalje od vas.

Zzzzz...

To neugodno zujanje "oko glave" nešto je što nitko ne želi iskusiti jer riječ je o komarcima. Ti mali napasnici doslovno nam piju krv, a mi smo u potrazi za što učinkovitijim rješenjima.

Možete ih se riješiti jednostavnim trikom, odnosno, postaviti im zamku koja će ih zadržati dalje od vas. Barem tako tvrdi kreator videa postavljenog na Youtubeu.

Sve što vam je potrebno jest plastična boca, nož, smeđi šećer, topla voda i kvasac.

Pogledajte video i doznajte kako jednostavno napraviti zamku za komarce uz pomoć koje ćete ih se riješiti.

Foto: Alcatel

>>Napravite sami prirodna sredstva za borbu protiv komaraca

>>Magnet ste za komarce? Evo zbog čega ste privlačni zujavim nametnicima!

Komentara 26

SI
simeeee
11:39 15.06.2015.

Ova oprezna kao da izrađiva atomsku bombu..

KU
kupus
13:27 15.06.2015.

Ovo nemojte koristit nit pod razno bar iz mog iskustva. Naime prošle godine sam imao problema s krvopijama te sam gledao online kak bih ih se mogao rješit i naišao na ovu istu foru kao relativno učinkovitu. Kad sam odložioo klopku u kut sobe ne samo da se ni jedan komarac nije uhvatio nego je fermetacija šečera pozvala sve žive živine (žohare, skakavce, muhe, ose... itd) u moju sobu oko te boce kroz sljedeća dva dana i našao sam se u puno većem sranju nego kad su bili samo komarci u pitanju. Ne znam probajte, očito privlači bubetine al bar u mom slučaju sve krive i nepozvane su se nakotile oko toga tako da oprez.

DU
Deleted user
12:04 15.06.2015.

Radi i za ose, strsljenove,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije