Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna ljepote

Maja Vučić: Hamburgere jedem jednom u 10 godina, od roštilja mi je tri dana zlo

maja vučić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
03.08.2014.
u 10:15

Nekadašnja divasica otkriva nam kako se nakon eksperimentiranja s kremama zaljubila u prirodna njegujuća ulja koja se izrađuju posebno za nju

Pihologinja i pjevačica Maja Vučić, osim što je ambasadorica UNICEF-a, definitivno je i ambasadorica prirodnog izgleda.

Bivšu divasicu rijetko ćemo vidjeti s teškim make-upom, a privatno je uvijek bez šminke.

Neopterećena sam što se tiče izgleda. Ne gledam bore, ne analiziram lice i ne bojim se starenja. Nakon što se umijem ujutro, pogledam samo “strši” li mi kosa i to je to. Od make-upa mi je puno važnija njega moje suhe kože koju mažem prirodnim preparatima jer mi se s vremenom učinilo da skupe kremice moram nanijeti 20 puta dnevno da nešto postignem, kazala je Maja za Moje zdravlje.

O kakvim je preparatima riječ?

– U kozmetičkom salonu Lola Sense prave mi kreme i ulja za lice i tijelo ovisno o godišnjem dobu i trenutnom stanju moje kože. Moraju se čuvati u hladnjaku jer su potpuno prirodni, bez ikakvih konzervansa. S obzirom na to da imam izrazito suhu kožu preferiram tonike i ulja za lice. Od ulja mi je najdraže divlja ruža i argan, a od eteričnih ulja ono od smilja i citruse.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Žene se boje ulja jer misle da će im zamastiti kožu, no to nije tako jer ima i onih brzoupijajućih.

Kada se morate našminkati za posebne prilike, kako to izgleda?

– Volim za scenu biti malo intenzivnije našminkana. Osim podloge, najvažniji mi je ruž koji podigne cijelu kombinaciju. Kako sam u mladosti imala puno herpesa pa mi se malo “izgubio” rub usne, ruž je obvezan i to u crvenoj ili čak nekoj tamnijoj “vamp” boji.

U tom slučaju sjenilo je u blažim nijansama, a vrijedi i obrnuto.

Godinama ste plavuša jednostavne frizure i stila. Znači li to da niste skloni eksperimentiranju?

– Ma, bila sam ja i brineta s rozim, a i narančasta, samo u to vrijeme možda nisam bila toliko eksponirana. Volim ja i ekstravaganciju.

Jeste li i po pitanju prehrane skloni egzotičnijim okusima?

– Jako zdravo se hranim. Rijetko ću u sebe staviti kakvo “smeće” – hamburgere jedem jednom u deset godina, a čips jednom u pet. Kad pojedem nešto s roštilja, bude mi zlo sljedeća tri dana.

Volim mediteranski tip prehrane s puno povrća, grahorica, s minimalno mesa i na to sam naviknula svoj organizam.

Stignete li vježbati uz posao, obveze i dijete koje ide u školu?

– Po tom sam pitanju kampanjac, čak i neradnik. Povremeno idem na power plate ili pilates, nekad sam skidala vježbe s interneta, no moja tjelovježba se uglavnom svodi na hodanje. Imam psa pa dnevno prohodam barem pet kilometara. Ne idem ni na kakve tretmane osim pedikure prije ljeta i povremeno na masažu.

>>Premijera: Pogledajte spot za novi singl Maje Vučić 'Smijem se'

>>Mila Horvat: Vodim potpuno nov život. Ako se prepustite crnim mislima, mrtav ste čovjek...

Komentara 2

MR
mrnmarina
10:51 03.08.2014.

Zar pozira u zaflekanij haljini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije