Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širi se krug korisnika

Dolazi sve više pacijenata iz inozemstva

Izaslanstvo Saudijske Arabije
Foto: PR FOTO
19.01.2015.
u 17:00

Britanci su već prepoznali Hrvatsku kao idealnu destinaciju za odmor i zdravlje te je sve više upita s tog tržišta

Specijalna bolnica Arithera već 17 godina djeluje na hrvatskom tržištu.

U posljednjih nekoliko godina intenzivno ulaže napore da proširi krug korisnika medicinskih usluga na pacijente iz inozemstva. Postali su regionalni centar za bolesti proširenih vena, bolesti kralježnice... ali, glavnina kapaciteta nalazi se u segmentu liječenja bolesti lokomotornog sustava.

Od dijagnostike, operacija kralježnica i ortopedskih operacija, liječenja do fizikalne terapije i rehabilitacije – sve je to zastupljeno unutar ove specijalne bolnice. Ortopedija i vertebrologija potencijalno su najperspektivnije medicinske discipline za vanjska tržišta, ali i rekonstrukcijska, plastična i estetska kirurgija koja je u specijalnoj bolnici Arithera predvođena poznatim ekspertom prof. dr. sc. Radom Žicom.

Upravo u ovim područjima Arithera ima najviše pacijenata koji dolaze izvana, posebice iz zemalja zapadne Europe.

Prošle godine oformljena je i grupa privatnih medicinskih institucija koje zajedničkim snagama poduzimaju marketinške aktivnosti na vanjskim tržištima. Među potencijalnim su partnerima i članovi izaslanstva Saudijske Arabije koja je protekli tjedan posjetila i Aritheru.

>>Irački naftaš vratio se iz Hrvatske kući prvi put u životu hodajući bez štaka

Komentara 1

LI
liliZG
11:03 20.01.2015.

medicinsko-lječilišni turizam odavno je trebao biti naša veća stavka u privredi, ali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije