Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otrov ili lijek?

Botoks pomaže kod migrene, bruksizma, pojačanog znojenja...

'Botox injection'
Foto: 'Janis Litavnieks'
1/2
25.02.2016.
u 15:59

Zbog hollywoodskih zvijezda koje “zamrzavaju” svoja lica botoksom, najpoznatiji tretman protiv bora ujedno je i najkontroverzniji. Često ga nazivaju otrovom. Doduše, dobiva se iz otrova (botulinum toxin) koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum.

No, sam botoks nipošto nije otrov, nego prirodan pročišćeni protein, ističe za Moje zdravlje dr. Nikola Milojević, svjetski priznati stručnjak za estetsku medicinu koji je dosad u svojoj londonskoj i zagrebačkoj praksi primijenio botoks više od 12.000 puta. Ne samo za pomlađivanje lica nego i za tretiranje glavobolje i migrene, bruksizma (škrgutanja zubima u snu), prekomjernog znojenja... Saznajte sve o ljekovitom botoksu te dokle je znanost došla kada je posrijedi liječenje depresije i raka botoksom.

Pročitajte i veliku priču o zdravoj prehrani u hotelima, kako složiti ukusan i brz obrok u staklenci, a imamo i pet najboljih recepata za smoothieje. Otkrijte kozmetičke proizvode koji će biti hit ovog proljeća, kako se boriti s proširenim porama te zašto je piling ključ njegovana izgleda.

U novom broju upoznajemo vas i sa ženskom intuicijom koja nikada ne vara, a sa psihoterapeutkinjom Jelenom Vrsaljko razgovarali smo o najkompleksnijoj vezi na svijetu – onoj majke i kćeri. Moje zdravlje potražite sutra, 27. veljače, za samo 5 kuna uz Večernji list te samostalno u prodaji za 14 kuna!

Osvojite kuhinju iz snova!

Ne propustite i veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti potpuno opremljenu Meblo Trade kuhinju vrijednosti više od 60.000 kuna te mnoge druge vrijedne nagrade. Potražite i izrežite nagradni kupon iz novog broja Mojeg zdravlja, pošaljite ga i možda baš vi budete sretni dobitnik ove kuhinje iz snova.

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije