Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njega kose

Ispada vam kosa? Čudotvorna formula za ponovni rast ne postoji

kosa
Foto: Thinkstock
1/2
10.04.2014.
u 14:25

Čudotvorna formula za ponovni rast kose ne postoji, no to ne znači da ništa ne možemo napraviti da spriječimo pretjerano ispadanje ili potpuni gubitak kose.

Značajan broj žena žali se na ispadanje kose i poremećaj njezina rasta, pa se okreću vitaminskim pripravcima za kosu i šamponima protiv ispadanja kose.

Putem krvotoka opskrbljuju korijen kose tvarima koje jačaju kosu, poboljšavaju njenu strukturu, potiču obnavljanje i sprječavaju prekomjerno ispadanje kose.

Čudotvorna formula za ponovni rast kose ne postoji, no to ne znači da ništa ne možemo napraviti da spriječimo pretjerano ispadanje ili potpuni gubitak kose.

Pretjerano ispadanje kose može biti povezano s nekim bolestima ili nasljednim faktorima pa takve probleme treba rješavati u dogovoru s liječnikom.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Kosa je naš najljepši ukras pa ju je potrebno redovito njegovati i brinuti se za nju cijeli život.

Iako nažalost ne možemo potpuno utjecati na izgled vlasišta i kose, zdravi način života, uravnotežena prehrana i odgovarajuća svakodnevna njega u svakom slučaju doprinijet će njezinoj ljepoti.

>>Kao iz frizerskog salona! Riješite se 6 stvari koje radite krivo dok peglate kosu

>>Evo kako sami jednostavno možete otkriti koliko vam je zdrava kosa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije