Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tretmani za tijelo

VIDEO: Laserskom liposukcijom nestaju masne stanice, ali zateže se i koža

Estetska kozmetologija
Foto: Imagine TV
08.08.2014.
u 10:58

Standardna liposukcija nije mogla toliko zategnuti tkivo kao laserska liposukcija i njezina prednost je ogromna

Laserka asistirana liposukcija je recimo nova tehnološka metoda nakon standardne liposukcije gdje upotrebljavamo lasersku energiju da bi otopili mast. Samim time imamo manju tramumu za tkivo nego kod standardne liposukcije, a sama energija dovodi do zagrijavanja potkožja na 45-46-47 stupnjeva što dovodi do indukcije kolagena, odnosno do lomljena proteinskog lanca postojećeg lanca i nastajanja novog.

Samim time nam se događa samozatezanje tkiva tako da laserska liposkukcija indicirana je u dopuštenih koža koje su morale ići rezom, recimo kod trbuha. Standardna liposukcija nije mogla toliko zategnuti tkivo kao laserska liposukcija i njezina prednost je ogromna. Taj zahvat zovemo high definition liposuction.

>>Medicinskom kavitacijom do gubitka ciljanih masnih naslaga

>>VIDEO: Evo zašto je ovaj način uklanjanja masnih naslaga popularan među ženama

Komentara 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:17 08.08.2014.

A šta sebe ne zategneš malo sa tom tvojom laserskom liposukcijom......kao neda ti se a, lagiš ti nama lagiš......

LO
Lovel
14:13 11.08.2014.

tko , što, gdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije