Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već nakon prvog tretmana

VIDEO: Evo zašto je ovaj način uklanjanja masnih naslaga popularan među ženama

celulit
Foto: Thinkstock
04.08.2014.
u 13:52

Već nakon prvog tretmana, vidljivi su rezultati, a s obzirom na činjenicu kako se radi o nekirurškoj metodi

Ukloniti nekirurškim putem masne naslage i zategnuti kožu, moguće je zahvaljujući postojanju radifrekvencijskog sustava za oblikovanje tijela i uklanjanje masnog tkiva i celulita.

Ovakav tretman u potpunosti je ugodan, brz i što je najvažnije - bezbolan. Već nakon prvog tretmana vidljivi su rezultati, a s obzirom na činjenicu kako je riječ o nekirurškoj metodi, nema niti rezova niti šavova pa samim time niti potrebe za anestezijom i klasičnim oporavkom.

Jednom glavom aparata - tzv. inlarge glavom, tope se masne naslage, a drugom glavom - biopolarnom glavom, zateže se koža tijela. Masne naslage, djelovanjem radiofrekvencije, odlaze u limfu i tako nestaju iz našeg organizma.

>>Više celulita znači više upale u tijelu koja potiče razvoj tumora i raka

>>Celulit je ružan, ali i opasan! Objavite mu rat na svim frontama

>>5 koraka za uspješnu borbu s celulitom: Za glatku guzu do ljeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije