Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavedite elegantno

TOP 9 crvenih haljina do 250 kuna

Žena u crvenoj haljini
Foto: Thinkstock
1/5
05.12.2014.
u 09:33

Pronađite svoj najdraži primjerak na vrijeme!

Još nas par tjedana dijeli od najsvečanije večeri u godini, a brojne fashionistice već su počele razmišljati što odjenuti.

Bilo da se radi o Badnjoj noći ili dočeku Nove godine, crvena je često odličan izbor za tu prigodu. Ako razmišljate da ovih blagdana zablistate u crvenim kreacijama, portal Fashion.hr donosi 9 neodoljivih haljina u kojima ćete bez sumnje biti apsolutna kraljica večeri.

Bile one uske ili retro kroja, ultra kratke ili ženstvenih dužina, crvene haljine su jedan od onih komada kojem je teško odoljeti.

Ako želite ostaviti ležeran dojam zavirite u ponudu Zare i Tally Weijla jer na njihovim vješalicama možete pronaći jednostavne modele koji podjednako dobro funkcioniraju uz vrtoglavo visoke salonke, ali i gležnjače na stabilnu petu.

Dame koje traže upečatljiv model neka zavire u H&M jer se kod njih kriju ženstvene kreacije u kojima ćete sigurno biti u centru pozornosti gdje god se pojavile.

Tally Weijl, 190 kuna

Foto: h&m

Tally Weijl, 209 kuna

Foto: h&m

Orsay, 210 kuna

Foto: h&m

Svih 9 TOP crvenih haljina do 250 kuna potražite na portalu Fashion.hr

>>TOP 13 jakni koje će obožavati cool djevojke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije