Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cool i odvažno

TOP 13 jakni koje će obožavati cool djevojke

Kožna jakna
Foto: Reserved
1/8
01.12.2014.
u 15:38

Poznati dizajnerski i high street brandovi shvatili su da ovdje nije riječ o jednosezonskom trendu, nego o klasici koja će biti u modi godinama

U moru modnih trendova i noviteta kojima nas obasipaju modne kuće i high street brandovi, uvijek se nađu modeli koji iz sezone u sezonu opet isplivaju visoko na modni tron.

Jedan od takvih modela je bez imalo sumnje i avijatorska jakna koju nam je prije nekoliko sezona nametnuo Burberry, a ubrzo nakon njega i obožavani Acne u čije su tople jakne obložene ovčjom vunom zaljubljene sve fashionistice diljem svijeta, piše Fashion.hr

Poznati dizajnerski i high street brandovi shvatili su da ovdje nije riječ o jednosezonskom trendu, nego o klasici koja će biti u modi godinama pa tako na njihovim vješalicama svake hladne sezone možete pronaći prekrasne modele avijatorskih jakni uz koje je hladnu zimu puno lakše podnijeti.

Ponuda u dućanima je ove jeseni i više nego odlična pa tako na izbor imate modele od prave brušene kože čija je unutrašnjost podstavljena pravim ovčjim krznom, no tu su i odlične alternative koje dolaze u obliku umjetnih materijala.

Najljepše modele iz aktualne ponude pogledajte u nastavku!

Guess, 2.379 kuna

Foto: Reserved

Guess, 1.639 kuna

Foto: Guess

Michael Kors (XYZ), 3.159 kuna

Foto: Guess

Acne ,14.765 kuna

Foto: Reserved

Sve jakne pogledajte na portalu Fashion.hr

>>TOP 15 kaputa leopard uzorka za kojima će se i žene okretati

>>TOP 5 crnih kožnatih suknji do 200 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije