Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjet

Svibanj slavi ženu: Odvažite se probati boje

Šoping
Thinkstock
20.05.2014.
u 13:02

Isprobajte kako vam stoje pastelno roza i narančaste nijanse, žute (svakako) i pastelno nježne plave i svijetlozelene.

 I ako se do sada niste dali izvući iz “crnog pokrivača”, krajnje je vrijeme da to učinite. Naš savjet u jednoj, jedinoj rečenici je: Posvijetlite se!

Svibanj slavi ženu, i to je upravo idealan mjesec za tu prigodu, zato odjenite sve vaše najdraže haljine i budite jednostavno prekrasne!

Isprobajte kako vam stoje pastelno roza i narančaste nijanse, žute (svakako) i pastelno nježne plave i svijetlozelene.

Smeđokose mogu isprobati jedinstvenu kombinaciju tropske narančaste i bijele. Morsko tamnoplavo još uvijek je in, pa, ako vam stoji upravo ta nijansa, kombinirajte je s bijelom ili bojom slonovače koja će tu tamnu nijansu učiniti nježnijom.

Imate li tamnu kosu, u nadolazećoj sezoni ne zaboravite tirkiznu u kombinaciji s bojom pijeska.

Ukoliko ste obožavatelj denima i traper hlača, odaberite svakako one svjetlijih tonova i kombinirajte ih sa ženstvenim košuljama i tunikama (ne zaboravite cvjetne uzorke i ženstvene volančiće i mašnice...)

Siva je i dalje prisutna, ali obavezno uz kombinaciju neke tople boje, na primjer, crvene – što i pokazuje siva haljina s crvenim cvjetovima.

Boja ciklame također je moderna i vrlo je atraktivna u kombinaciji sa zlatnom bojom. Također, ne zaboravite na donje rublje, neka i ono “procvjeta”.

>>Navucite tregere kao Monika Mamić: Podsjetnik na djetinjstvo mosi se uz - štikle

>>Novosti u H&M-u: Pogledajte što ćemo nositi ovog ljeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije