Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puloveri, haljine, šljokice...

Spaja tradiciju i glamur: Slavna Katy Perry za Božić nosi H&M

Katy Perry u kampanji za blagdansku H&M kolekciju
Foto: h&m
1/4
11.11.2015.
u 09:45

Od haljine boje crvenog ruža, crne minice do božićnog pulovera – sve stiže u trgovine polovicom studenoga

Modni 'streetstyle' div H&M ove je godine za zaštitno lice svečane, blagdanske kampanje angažirao "najplaćeniju ženu u glazbenom svijetu" - Katy Perry

Za tu je priliku ova popularna pjevačica, po prvi put za potrebe neke reklame, snimila i pjesmu znakovitog nazova "Every Day Is A Holiday" (Svaki dan je blagdan).

Perry je u kampanji odjevena u seksi kombinaciju crvene haljine, gladijatorica i za Božićno vrijeme neizostavnih, pletenih pulovera.

"H&M je imao veliku ulogu u evoluciju stvaranja mog modnog stila, od svoje 13. godine, posebno sam sretna što sam snimila ovu kampanju s Jonasom Åkerlundom. Volim kombinirati stilove, a ova svečana kolekcija spaja i tradiciju i glamur", rekla je pjevačica, piše Daily Mail.

Crvena haljina, sakoi bez kopčanja, majice s velikom crvenom mašnom i šljokicama, božićni puloveri i mini suknje s resicama, neki su od komada koji čine kolekciju, a koja u H&M trgovine stiže polovicom studenog.

Osim što će moći zablistati u posebnom božićnom outfitu, kupci mogu sudjelovati i u humanitarnoj akciji koja prati ovu blagdansku kampanju. H&M za svaku kupljenu karticu H&M Conscious Foundation donirat će 5 posto iznosa UNICEF-u, koji će taj novac upotrijebiti za obrazovanje ugrožene djece iz Mijanmara.

Foto: h&m

>>Poznate Hrvatice odjenule Alma fashion

>>'Stampedo' u trgovini na Cvjetnom: Trčale i grabile sve što stignu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije