Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna pressica

Seksi kabanicama modni šou otvara Ivana Popović

17.11.2014., Zagreb - Konferencija za medije Smart Fashion Week Zagreb u CineStaru Arena. Petra Frkovic, Iggy Popovic, Monika Sablic, Sarah Josipovic, Simone Manojlovic, Ivana Popovic.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
18.11.2014.
u 10:24

Najšareniji kolekciju predstavit će Iggy Popović, a najveću, od čak 80 modela Igor Galaš, za kojeg maske radi Mario Trešćec...

– Ne mogu raditi ako mi duša nije puna – rekla je jučer splitska kreatorica Monika Sablić na konferenciji za novinare kojom je najavljeno novo izdanje Smart Fashion Weeka Zagreb od 28. do 30. studenog u Hypo Centru.

Na sladunjav se to način slaže s koncepcijom našeg Tjedna mode čija je ključna riječ "for" izabrana uime afirmacije pozitivnih vrijednosti u svakom smislu. Ekipa Smart FWZ-a predstavila je novinarima većinu domaćih dizajnera koji će, uz strane goste, predstaviti svoje kolekcije. Šou otvara u petak 28. studenog Ivana Popović i to "običnim" kabanicama iza kojih stoji njezina priča o radu u tvornici gdje je, kako reče, fantastično raditi nakon sto godina vlastita egoizma!

Najšareniju "afričku" kolekciju najavio je pak Iggy Popović, a najveću Igor Galaš. Nakon puta po Istoku, Simone Manojlović najavljuje razlaz s europskim modnim uzusima... Od stranih dizajnera opet nam dolaze Rodnik i duo Fabryan iz Londona, uz niz sjajnih drugih imena.

>>Atraktivnom kampanjom 'FOR fashionable city' najavljen Smart Fashion Week Zagreb

>>Andreja Ćupor vratila se u manekenske vode zbog Monike Sablić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije