Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ecco kolekcija

Sanja Doležal zablistala u novim salonkama, a Ronald Braus u svevremenskim tenisicama

Sanja Doležal i Ronald Braus
Foto: PR FOTO
1/6
07.11.2014.
u 07:21

Točno do ponoći brojni su posjetitelji tako isprobavali zimsku Ecco kolekciju, ali i saznali kako modele ovog poznatog danskog brenda uklopiti u aktualne modne trendove.

Što je, sinoć, brojne ljubitelje cipela natjeralo da posjete strogi centar Zagreba u kasnim večernjim satima?

Modni brend Ecco koji je svojim brojnim fanovima priuštio tradicionalno dobar Late night shopping uz prigodne popuste i odličnu zabavu. Točno do ponoći brojni su posjetitelji tako isprobavali zimsku Ecco kolekciju, ali i saznali kako modele ovog poznatog danskog brenda uklopiti u aktualne modne trendove.

Foto: PR FOTO

Alma Premerl Zoko i Ronald Braus

Kako odabrati idealan model u skladu s građom tijela i oblikom noge savjetovala je stilistica Alma Premerl Zoko, a među Ecco fanovima bili su i Sanja Doležal i Ronald Braus. Sanja je zablistala u novim salonkama, a Ronald u svevremenskim Ecco tenisicama. Ronald i Sanja, osim o cipelama, pričali su i o showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Hoće li Roni u budućnosti uskočiti u lik i djelo Sanje Doležal i kultnih Novih Fosila?

>>Evo kako je Alma Premerl Zoko 'odjenula' misicu Ivanu Ergić. Prepoznajete li je?

Komentara 1

DA
Dado1988
14:28 06.02.2019.

Na debelu i ružnu nogu br 43 ne može blistat sve da hočeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije