Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'White'

Robert Sever predstavio novu kolekciju namijenjenu mladenkama

Robert Sever White kolekcija
Foto: Mare Milin
1/10
02.04.2015.
u 14:27

Naoko vrlo jednostavnih, gotovo arhitektonskih oblika, kolekcija je izrađena od duchesse svile, čija čvrstoća još više naglašava jasne oblike haljina.

Nakon što je nedavno predstavio kampanju za aktualnu kolekciju „Eccessivo“, poznati hrvatski pret-a-porter dizajnerski brand Robert Sever predstavlja potpuno novu liniju u ponudi.

Riječ je o liniji „Robert Sever White“ koja sadrži kolekciju vjenčanica i detalja za koju je snimljena i kampanja koju već tradicionalno potpisuje modna fotografkinja Mare Milin.

Naoko vrlo jednostavnih, gotovo arhitektonskih oblika, kolekcija je izrađena od duchesse svile, čija čvrstoća još više naglašava jasne oblike haljina. Odabrali su samo dvije boje – posve bijelu, koja je u nekim kombinacijama „presvučena“ slojem prozirnog svilenog muslina izvezenog sitnim metalnim pajetima, te ivory boju.

„Inspiracija su nam bile jednostavne forme, arhitektura i ideja bezvremenske elegancije. Htjeli smo da naša prva „White“ kolekcija bude selekcija predivnih haljina u kojoj će svaka naša klijentica zabljesnuti ali i kojoj će naša haljina biti samo okvir njene osobnosti. To i je svojevrsna ideja ove linije – da su haljine jednostavnih čistih linija, a da detalji daju novi šik štih!“ objasnili su ideju nove linije iz branda Robert Sever.

U izradi kolekcije korištena je i tehnika preklapanja materijala kako bi se stvorilo drapiranje, ali i u nekim slučajevima kako bi se naglasio struk ili pak kao detalji na leđima.

Mnoge haljine su naglašenih golih leđa, kao jedna jako sofisticirana forma koja otkriva senzualnost.

Foto: Mare Milin

Foto: Mare Milin

>>Dinamičnost modela i boja u kreativnoj kampanji kolecije Roberta Severa

>>Robert Sever predstavlja kampanju za kolekciju Virginia

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije