Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Poznati fotograf otkriva: Ovo su TOP savjeti za savršeni izgled na fotografijama

Žena
Foto: Shutterstock
22.02.2015.
u 10:00

Donosimo vam top savjete fotografa Jure Perišića

Ako ste se ikada našminkali i izgledali sjajno u stvarnosti, a zatim se fotografirali i uočili da vam make up i ne izgleda bajno, vjerojatno ste i sami zaključili da ne funkcionira svaki make up sjajno pred objektivom.

Za portal Fashion.hr Jure Perišić je otkrio neke tajne uz koje ćete na svakoj fotografiji izgledati odlično.

Odaberite pravi puder

Pogrešno odabrana nijansa i tekstura pudera će se odmah uočiti na fotografiji. Žene najčešće smatraju da svoje lice za fotografiju moraju prekriti gustim slojem pudera i zatim ga potpuno matirati. Ovo je ogromna greška, pogotovo ako koristite puder sa zaštitnim faktorom koji će u kombinaciji s blicem uzrokovati izgled neprirodno blijede kože.

“Najveći problem je potpuno krivi puder ili prevelika količina pudera. Pogotovo je problematičan žuti pigment u puderu, a dosta žena koje ga koristi. Bolje je staviti manje pudera da se vide neki nedostaci nego zacementirati lice. Također ne volim vidjeti kad puder puca na licu jer je ten previše matiran. Jako često se dogodi i da žene ne stavljaju puder na vrat i onda lice izgleda savršeno, a na prijelazu je vidljivo da vrat nije iste boje. Kad fotografiraš pravu beauty sliku, bolje je imati manje pudera na licu, a jače pigmente koristiti npr. na usnama. Za kožu je bitno da diše i da izgleda prozračno, i preferiram na slikama vidjeti neke nedostatke nego potpuno prekriti kožu. Puno pudera uglavnom nigdje ne izgleda dobro jer velike količine pudera - kako u stvarnosti, tako i na fotografiji - koži oduzimaju teksturu ili, u obrnutom slučaju, naglašavaju curama nazolabijalne bore. Prvi put kad se nasmijete, puder vam popuca na tom mjestu i samo akcentira bore”, smatra Jure.

Cijeli članak pročitajte na portalu Fashion.hr

>>8 pravila (i modnih komada) za odličan poslovni stil

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije