Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
must have

8 pravila (i modnih komada) za odličan poslovni stil

Crna suknja
Foto: S.Oliver
1/3
17.02.2015.
u 19:00

A koji su to klasici koji uvijek funkcioniraju u poslovnim kombinacijama i u koje bi bilo pametno investirati donosi portal Fashion.hr

Svaka modno osviještena žena u svome bi ormaru trebala imati klasike poput male crne haljine, uskih traperica, balonera, kožne jakne, dobre haljine i klasičnih salonki.

No, tom popisu svake sezone dodajemo nekoliko novih must have komada koji su se u međuvremenu pretvorili u nezaobilazne klasike. A koji su to klasici koji uvijek funkcioniraju u poslovnim kombinacijama i u koje bi bilo pametno investirati, donosi portal Fashion.hr

Ležerne traperice! Možda vam na prvu ne djeluju kao nešto što možete nositi na posao, no uz zanimljive i elegantne cipele, košulju i sako u sivoj boji – one postao "it" komad koji vas izdvaja iz mase.

Udobne crne salonke na špic "must have" su u ormaru svake poslovne žene. Slažu se s jednostavnim haljinama, podižu kombinaciju s trapericama i funkcioniraju u svim prilikama.

Foto: Karla

Pura Lopez (1.690 kuna @Karla)

Crna pencil suknja! Mislimo da nema potrebe objašnjavati zašto je ona nezaobilazan komad u poslovnom stilu. Nosiva na tisuću i jedan način, uska crna suknja stvorena je za elegantne kombinacije u kojima želite ostaviti sofisticiran dojam.

Foto: S.Oliver

s.Oliver (399 kuna)

Šarene hlače stvorene su za one trendseterice koje vole primjetan stil. One izgledaju nevjerojatno elegantno uz muške košulje, predimenzionirane sakoe ili jednobojne dolčevite i vrtoglavo visoke salonke.

Foto: h&m

H&M (199 kuna)

Svih 8 pravila i modnih komada bez kojih ne biste smjeli biti u kreiranju svog poslovnog stila potražite na portalu Fashion.hr

>>Obnovite svoju proljetnu garderobu ovim komadima

Komentara 1

DI
dinamic
16:15 18.02.2015.

mogli ste to ilustrirati prosjecnim poslovnim zenama a ne sa studenticama ili manekenkama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije