Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Povećajte grudi – šminkom!

Žena
Foto: Thinkstock
1/3
11.02.2015.
u 23:01

Kako vizualno istaknuti dekolte koristeći samo tri make-up proizvoda?

Neke od nas su malo više, a neke malo manje obdarene, no gotovo da i nema žene koja ne želi da upravo njezin dekolte izgleda primamljivo i jedro.

Na portalu Fashion.hr otkrili su tri savjeta kako brzo i učinkovito vizualno istaknuti ono najbolje na vlastitom poprsju.

Konturiranje

Najbitniji korak u cijelom ovom procesu jest dobro iskonstruirati vlastiti dekolte. Stanite pred ogledalo i promotrite gdje vam prirodno padaju sjene kad nosite svoj najdraži grudnjak. Koristeći maleni kistić, poput onog za rumenilo, nanesite proizvod za konturiranje ili bronzer na zaobljenu Y regiju koju čine vaše grudi.

Tu bi trebale već postojati sjene pa praktički bronzerom samo pratite tu prirodnu putanju. Ovo će stvoriti dojam dubine.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Posvjetljivanje

Kad je konturiranje gotovo, vrijeme je za highlight ili posvjetljivanje prirodno istaknutih regija vidljivog dijela grudi.

Dakle, mjesto gdje bi prirodno padala svjetlost na vaše grudi, sjajno je za nanošenje highlighta. Ako ovaj proizvod za posvjetljivanje u sebi ima i fini shimmer koji suptilno privlači pozornost – tim bolje.

Sve načine kako make-upom postići vizualni dojam većih grudi pročitajte na portalu Fashion.hr

>>One su svoj hobi pretvorile u uspješan posao

>>7 ideja kako nositi slojeve na upečatljiv način

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije