Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Nikad ženstvenija Aleksandra Dojčinović oduševila publiku

Aleksandra Dojčinović revija
Foto: PR FOTO
1/20
21.03.2015.
u 11:05

„U novoj, ovaj put još ženstvenijoj Lei Lou kolekciji, vraćamo se u vrijeme o kojem nam s čežnjom i nostalgijom pričaju naše mame“, tvrdi poznata dizajnerica.

Aleksandra Dojčinović svoju je novu kolekciju ekskluzivno predstavila u petak, 20. ožujka, na pretposljednjoj večeri ovogodišnjeg BIPA FASHION.HR-a, najvažnijeg regionalnog modnog događanja.

I ove godine, šesti put zaredom, Aleksandra je na BIPA FASHION.HR-u nastupila pod pokroviteljstvom Opela, točnije nove Opel Corse. Najnoviju kolekciju omiljene dizajnerice iz prvog su reda pratile i brojne poznate osobe: Severina, Andrea Čermak, Iva Balaban, Lejla Filipović, Vanja Halilović, Marija Borić, Iva Šulentić, Renata Sopek, Mila Elegović, Mirela Holy, Sandra Perković, Petra Kurtela, Korana Gvozdić i mnogi drugi.

Aleksandra Dojčinović, koja je Opelovo zaštitno lice za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, predstavila je još jednu prepoznatljivu priču svojeg branda Lei Lou, ali i ovaj put s malim pomakom.

„U novoj, ovaj put još ženstvenijoj Lei Lou kolekciji, vraćamo se u vrijeme o kojem nam s čežnjom i nostalgijom pričaju naše mame“, tvrdi poznata dizajnerica. Njezina nova kolekcija još je jedna prekrasna modna priča o dami koja kombinira najbolje od ludih sedamdesetih u današnjem vremenu, a koja se kožnu suknju ili baršunastu haljinu ne boji, na pravi način, nositi ni ljeti. Poklonice nježne strane mode oduševit će se novim tonovima viskozne i pamučne čipke, a sve u kombinaciji boje vina i pastelnih boja, koje su s vremenom postale Lei Lou zaštitni znak.

Vedrinu kolekciji daju i karirane haljinice, volani i nekad popularne ‘žabice’ na košuljama, dok će se za dašak elegancije i profinjenosti pobrinuti fini pozlaćeni gumbi, kao i pozlate na kopčama narukvica i remenja.

Uoči same revije publiku je iznenadio atraktivni i dinamični plesni performans kojim je predstavljena nova Opel Corsa nakon čega su svi uživali u najnovijim Lei Lou kreacijama. Posljednje večeri BIPA FASHION.HR-a, u subotu 21. ožujka u spektakularnoj završnici svoje će kolekcije predstaviti sedam dizajnera: Ivica Skoko, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Coded Edge i IK studio.

>>Posebno iznenađenje na trećoj večeri Bipa Fashion.hr oduševilo publiku

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:43 22.03.2015.

Kaj su ovo Dzirlo djevojke? Pa nakaj lice te mnekenke? A obratite paznju I na cipele, koje su blago receno smijesne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije