Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NYFW

Naomi, prošeći! Dizajneri se otimaju za lijepu Korinu Anu iz Splita

Ana Buljević
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/12
10.09.2014.
u 09:50

Naša manekenka nastavlja s pohodom na svjetske modne piste

Korina Ana Buljević proslavila se noseći modne revije velikih imena poput Diora, Alexandera Wanga i Prade, a svoj uspjeh nastavlja i na Tjednu mode u New Yorku koji se upravo održava.

Za lijepu djevojka iz Splita dizajneri se sada otimaju, a zablistala je na reviji za liniju Marc by Marc Jacobs te na reviji Oscara de la Rente.

Nosila je opet i reviju Alexandera Wanga koji joj je omiljeni dizajner, a koji joj je "povećao cijenom" kad ju je izabrao za glavno lice kampanje kolekcije za Resort 2015.

Modelingom se počela baviti relativno nedavno, najprije u Hrvatskoj gdje su je kao zaštitna lica za svoje kampanje koristili mladi i perspektivni dizajneri, a zatim su se javili strani agenti.

Njezino lice dosad je krasilo i brojne modne editorijale, a New York koji joj je postao drugi dom, kaže, obožava.

>>Pogledajte cipele koje je dizajnirala Victoria Beckham. Haljine joj bolje idu.

>>10 stvari koje morate znati o Tjednu mode u New Yorku

Komentara 1

CO
coolman
11:53 10.09.2014.

Kada ona ostvari karijeru poput Naomi Campbell onda možete stavljati ovakve stupidne naslove. Za sada je samo jedna od stotina manekenki koje bauljaju svijetom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije