Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjeti

Modna tajna ove jeseni: 50 nijansi bordo

Kako nositi bordo
Foto: Nikola Zoko/promo
1/4
27.10.2015.
u 11:33

To je boja koja ima 5 pod tonova i koja, ovisno o tome iz kojeg spektra dolazi može biti više crvena ili ljubičasta.

Želite li biti u trendu ove jeseni, nosite bordo!

To je boja koja ima 5 pod tonova i koja, ovisno o tome iz kojeg spektra dolazi može biti više crvena ili ljubičasta. Ovo je ukratko i odgovor zašto vam određena nijansa bordo savršeno pristaje! Kako odabrati idealnu nijansu? Imate li tamniju put, oči i kosu nosite bordo koja dolazi iz crvenog spektra ( boja višnje, rose vina). Za plavuše svijetle kose, očiju savršena je bordo boja koja izlazi iz ljubičastog spektra ( bordo ljubičasta u svim nijansama). Upravo ona će pomoći da do izražaja dođu plave oči.

Kako nositi ovu boju?

U ovoj sezoni neka budu svi temeljni odjevni predmeti u ovoj boji. Nositi ih možete zajedno (jedna nijansa=total look) ili odvojeno usklađujući je s ostalim bojama spektra. Kako kombinirati? Nosite li bordo boju koja izlazi iz crvenog spektra kombinirajte je uz crvenu i tamno plavu. To je spoj s kojim ne možete pogriješiti. Bordo koja izlazi iz ljubičastog spektra savršeno pristaje uz ljubičastu i zelenu. Pazite samo na jačine zelene i ljubičaste. Moraju biti čiste boje koje dolaze iz prirode.

Foto: Nikola Zoko/promo

Za one smjelije, kombinacije su brojne! Ljubičasta je ove sezone i nova crna i nova bijela pa je kombinirati možete na mnogo načina. Uz boje toplog spektra žutu, narančastu, crvenu, ali i hladne, otmjene boje kao što su plava, zelena, ljubičasta. Bordo voli i smeđu i sivu. No, da bi ovaj spoj bio idealan pazite na nijanse. Uz bordo boju koja dolazi iz crvenog spektra nosite topliju nijansu sive i smeđu, boju čokolade. Suprotno tome, bordo koja dolazi iz ljubičastog spektra neka bude u kombinaciji s hladnijim nijansama sive i smeđe. Probajte spojiti ovu boju uz nijansu sirovog drva ili golublje sivu.

Foto: Nikola Zoko/promo

Planirate li kupovinu modnih detalja kao što su cipele, čizme, torbice neka one ove sezone budu bordo. Posebno nosite li crnu, smeđu i sivu boju. Ne spadate li u grupu žena koje vole eksperimentirati modnim detaljima pazite prilikom kupovine- svi detalji u ovoj boji neka budu iste nijanse kako biste lijepo osvježili svoj total look.

Foto: Nikola Zoko/promo

>>Što nositi ove jeseni? Uzorke, boju crvenog vina, retro twid…

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
12:44 27.10.2015.

50 nijansi pi*ke ma*erine .... idite s time nijansama više u 3 krasna ...... to smeće je nastavak priče o modernoj ženi koja takvim ponašanjem u konačnici razje*e brak .... adio pameti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije