Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjedočenje modela

'Njihova dijeta je ekstremna. Dnevni obrok im je kreker i nekoliko čaša vode'

lauren
Foto: Instagram
1/3
10.04.2015.
u 09:46

Laura Wells je plus size model, a tijekom priprema za Fashion Week živjela je sa svojim mršavim kolegicama i svjedočila kako cure žive prije velikih modnih revija

Laura Wells je plus size model, a tijekom priprema za Fashion Week živjela je sa svojim mršavim kolegicama i svjedočila kako cure žive prije velikih modnih revija.

Njezina priča govori u prilog novom zakonu koji je izglasan u Francuskoj, a prema kojem će država zabranjivati ekstremno mršave modele, a agente i modne kuće koji se ne budu pridržavali zakona kažnjavat će novčanim pa čak i zatvorskim kaznama. - Njihove dijete su apsolutno ekstremne. Agenti im ne dozvoljavaju nikakvu hranu, njihov dnevni obrok je jedan kreker i nekoliko čaša vode - rekla je Laura.

Osim toga, kaže, poželjno je da cure prije revije uzimaju i tablete za mršavljenje. - To je potpuno nezdravo, ne samo za tijelo već i za psihu. Te cure rade ekstremne stvari da bi bile mršave, a na kraju niti ne dobiju posao - zaključila je Laura. Ona, kaže, uživa u hrani te ima jako puno posla bez obzira na svoju veličinu.

>>Plus-size model Crystal Renn ima konkurenciju – 23-godišnju Robyn

>>Plus-size model Robyn ponosno pokazao obline u Cosmopolitanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije