Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da ne dobije žuljeve

Kraljica zaposlila osobu koja će joj razgaziti cipele

Queen reopens the National Army Museum Queen Elizabeth II smiles after she was presented with a posy of flowers by a child as she leaves after officially reopening the National Army Museum at the Royal Hospital Road, Chelsea. Dominic Lipinski  Photo: Pres
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
14.04.2017.
u 08:35

S obzirom na to da je kraljica gospođa u ozbiljnim godinama, tako i njezine potrebe rastu iz dana u dan, a neke od njih ponekad izgledaju i pomalo neobično, kao iz nekog vica ili humoristične serije.

O engleskoj kraljici i njezinim svakodnevnim običajima napisane su tisuće novinskih redaka, od ispijanja džin-tonika do čarapa koje nosi samo jednom u životu.

S obzirom na to da je kraljica gospođa u ozbiljnim godinama, tako i njezine potrebe rastu iz dana u dan, a neke od njih ponekad izgledaju i pomalo neobično, kao iz nekog vica ili humoristične serije. No, kada ste kraljica Engleske, i vaše su potrebe kraljevske zbog čega je potrebno imati pomoćnike za brojne poslove od krucijalnog značaja. Jedan od najnovijih u nizu tih poslova jest i nošenje kraljičinih novih cipela prije nje.

Britanski The Evening Standard objavio je kako je kraljica nedavno zaposlila osobu koja će joj razgaziti nove cipele. Kako kraljica ne bi imala žuljeve, zaposlenica će svaki par cipela obuti na tanke čarape i šetati se u njima po tepihu. Identitet šetačice nije poznat, no posao je svakako jedinstven u svijetu. Njezin posao samo je jedan u nizu “posebnih”.

Bivši kraljičin kuhar Darren McGrady tvrdi da je kraljica veliki sladokusac i da na putovanja često nosi svoju omiljenu tortu od čokolade i keksa. Prema njegovim riječima, kada kraljica putuje u dvorac Windsor, iza nje se vozi kuhar koji nosi njen desert.

“Svakog dana uzme malu krišku i polako je pojede”, kazao je McGardy. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije