Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

Kako se odjenuti za modnu reviju? Ako netko to zna, onda je to Jelena Veljača

Fashion.hr red carpet
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/16
30.03.2014.
u 13:35

Zvijezde i zvjezdice kod nas su uglavnom u modi ziheraši

Modne revije odlična su prilika i da pogledamo kako domaći dizajn izgleda kad s piste izađe na ulicu.

Tako je i protekla četiri dana Perwoll Fashion.hr imao dvije piste. Jednu na kojoj su se redale najnovije kolekcije domaćih dizajnera i drugu, onu na kojoj smo mogli vidjeti tko je od njih napravio dobar posao i to prema broju celebrityja koje su odjenuli.

Vidi se tu naravno i tko je s kim dobar, nekome se odjeća posuđuje, neki je kupe jer im se zaista sviđa. No prvi je dojam svemu tome unatoč - kod nas su zvijezde i zvjezdice modni ziheraši.

Naravno, ne vrijedi to za svakoga. Uzmimo Jelenu Veljaču kao primjer. Producentica i kolumnistica došla je tek zadnje večeri i to podržati prijatelja i suradnika Roberta Severa. Očekivalo se da će je odjenuti upravo Sever koji je radio kostimografiju za TV uspješnicu Stella koju je Jelena producirala, no ona se odlučila za haljinu Roksande Ilinčić, srpske dizajnerice s londonskom adresom .

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Riječ je o modelu iz kolekcije za proljeće i ljeto 2014. upečatljive neonski narančaste boje koja je još i svijetlila u mraku! Blagi make up s naglaskom na usnama, nehajno podignuta kosa i jednostavna crna pismo torba i sandale iz Zare podsjetili su nas koliko nam je zapravo Veljača nedostajala na ovakvim događanjima.

Ok, ne može se svatko priuštiti haljinu koja stoji više od prosječne hrvatske plaće, no vidjeli smo ovih dana da se novcem ne može kupiti stil.

Kako se odjenuti mladenački i sa stilom bez prevelikih ulaganja i sinoć je (opet) demonstrirala lijepa Anita Dujić Veljača koja je modne piste uspješno zamijenila radom iza kamere.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Anita je odjenula top s potpisom darovitog Silvija Ivkića koji je stajao kao saliven uz crne hlače i peep toe čizmice s Asosa. Sve je zaokružila odlična torba Tamare Bombardelli.

Večer ranije oduševila nas je pak kreacijom Ana Marije Ricov i romantičnom frizurom.

Bojana Gregorić sinoć je bila elegantna u haljini baloner kroja koje su dečki iz eNVy Rooma napravili u suradnji s modnom kućom Bellissima.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Najviše je sinoć bilo poznatih odjevenih u potpis tog modnog dvojca, pa su se tako za crne kreacije odlučile zvijezde "Stelle" Sementa Rajhard i Vanda Winter.

Nama se posebno svidio stajling i haljina mlade glumice Petre Kurtele koja je sva četiri dana Perwoll Fashion.hr-a izgledala odlično.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

>>Poznate dame zablistale na prvoj večeri Perwoll Fashion.hr-a

>>One su seksi i u uskim hlačama, no zvijezda večeri je elegantna Anita Dujić

>>Elegantna Nives, romantična Maja i trendi Lana pokazale svoje atribute

Komentara 2

DU
Deleted user
14:12 30.03.2014.

Aaa, znači, borosane se sad zovu peep toe. Kul!

DU
Deleted user
14:15 30.03.2014.

Već danima gledamo slike kako su se poznati u gledalištu oblekli za fashion. Od događaja na pisti ni slike ni slova. U čemu je štos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije