Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

One su seksi i u uskim hlačama, no zvijezda večeri je elegantna Anita Dujić

fashion hr
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/18
28.03.2014.
u 21:48

Treća večer Perwoll Fashion.hr-a modno je dosad bila najopuštenija. Uske traperice i hlače s neobičnim printevima primijetili smo na uzdanicama RTL-a Marijani Batinić i Antoniji Blaće...

Treća večer Perwoll Fashion.hr-a modno je dosad bila najopuštenija. Uske traperice i hlače s neobičnim printevima primijetili smo na uzdanicama RTL-a Marijani Batinić i Antoniji Blaće.

Marijana je stajling podigla na viši nivo bijelom kožnatom jaknicom prijateljice Kristine Burje koju smo sinoć imali prilike vidjeti na pisti. Odličan primjer nosivog dizajna. Antonija je izgledala sjajno u šarenim printanima hlačama, a stajling su zaokružile srebre salonke.

Ines Preindl došla je podržati Zorana Aragovića odjevena u njegov dizajn koji zaista odlično nosi. Žanamari Lalić prošetala je utegnuto tijelo u hlačama s printom stripa s istim potpisom Bite My Style. Rock'n'roll. Minus cipele 'kopitarke'.

Tihana Harapin - Zalepugin uvijek izgleda odličnom, a najbolje odjevena zvijezda večeri bila je Anita Dujić odjevena u Ana Mariju Ricov.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

>>Druga revijalna večer na vodenoj pisti - Moda koja može svaki dan učiniti vjenčanim

Komentara 3

JE
jetseterica
09:51 29.03.2014.

Pih, jesu one mene kada gledale kako se oblaćim i što radim.

Avatar noemy-no
noemy-no
22:20 28.03.2014.

Uzas. Pa ljudi moji u kojem vi vijeku zivite, imate strane TV kanale ili su vam zamraceni? Po Evropi krpe kostaju po 10-20 eura, sve sta ti srce hoce. Za bas ove sta si ne mogu priustiti robu od marke. Ja cesto kupujem i po obicnim ducanima, prosto zato sta je sve zadnja moda, i ne treba da bacam bez veze po 200 -300 eura za nesto od neke posebne marke sto je sasvim isto i po klasicnim ducanima. Pa imate tu Italiju na 2 korka, sta se oblacite u te prnje, to kod nas nema ni u Karitasu. Kakvi su vam to modni kreatori, Srednji vijek.

Avatar Svećenik
Svećenik
08:16 29.03.2014.

jeftine, čak i za naše prilike , šojke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije