Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijte i kupajte se

Kakao - Antioksidans koji hidratizira!

kakao
Foto: Thinstock
18.07.2014.
u 14:42

Iznimno zdrava i fina namirnica, koja je tu u službi vašeg zdravlja, ali i ljepote. Provjerite što sve možete s kakaom...

Iznimno zdrava i fina namirnica, koja je tu u službi vašeg zdravlja, ali i ljepote. Provjerite što sve možete s kakaom.

Jedite! - Kakao sadrži visoku koncentraciju flavonola – biljnih tvari s antioksidativnim djelovanjem koje štite kožu od sunčevog zračenja. Dodajte kakao u jutarnji obrok od žitarica, u toplu kavu ili ga konzumirajte kao ukusan napitak.

Okupajte se! - Da biste osjetili blagodati kakaa u njezi kože, upotrijebite ga kao kupku. U vodu za kupanje dodajte tri žlice kakaa u prahu i dvije žlice mlijeka u prahu. Ovo je sjajna hrana za suhu kožu.

>>Zbog velike potražnje u Kini čokolada bi mogla postati preskupa

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sinjemore
02:48 30.07.2014.

Sada ste me u 3 h ujutro animirali jesti cokoladu :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije