Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zar opet?

Još jedan Photoshop napad na prekrasnu Candice Swanepoel

candice swanepoel (1)
Foto: arhiva vl
1/3
11.04.2011.
u 14:49

Izgleda da se predivna Candice Swanepoel zamjerila grafičarima Victoria's Secreta koji njezino tijelo uporno prekrajaju

>> Prije samo nekoliko dana svijetom je odjeknula vijest kako je predivna Candice Swanepoel na predstavljanju ljetne kolekcije Victoria's Secreta bila mršavija no ikad, na što je model kratko odvratio "Zdrava sam i sretna!"

No, čini se kako se Candice nekome u grafičkom odjelu Victoria's Secreta opako zamjerila jer upravo je na njezinoj fotografiji u novom "čudesnom" push up grudnjaku koji vaše grudi povećava za čak 2 broja napravljena nova Photoshop katastrofa.

Ramena dvadesetdvogodišnje Južnoafrikanke izgledaju kao da je netko doslovno shvatio komentar da Candice izgleda kao "kost i koža".

>> Ovo nije prvi put da su baš tijelo ovog modela majstori Victoria's Secreta odlučili prekrojiti.

Pitamo se jesu li u Victoria's Secretu doista toliko nesposobni, ili su pronašli nov način da svoj dizajn približe još većoj količini ljudi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije