Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispeglani anđeli

Pogledajte najnoviju photoshop katastrofu Victoria's Secreta

vs (1)
Foto: vs
1/4
20.03.2011.
u 00:47

Struk prekrasne Candice Swanepoel teško je stradao pod škarama photoshopa. Nažalost, u surovom svijetu mode ni anđeli nisu dovoljno savršeni...

Nije prvi put da se modne kuće i modni časopisi previše zanesu u peglanju nesavršenosti svojih modela. I to donekle razumjemo, jer, ruku na srce, tko bi kupio kremu protiv celulita koju reklamira manekenka s celulitom ili kremu protiv bora, koju promovira lice puno bora. 

No, kada najveća i najpoznatija online trgovina rubljem manekenki tako stravično stanji struk da već graniči s groteskom, ne možemo se ne zapitati jesu li uopće vidjeli fotografije prije no što su ih objavili. U posljednjem photoshop masakru stradala je prekrasna Candice Swanepoel, kojoj je struk s desne strane odrezan kako to majka priroda (a ni plastika) ne bi mogla složiti ni u ludilu. Ali photoshop je svemoćan. 

Inače, to nije prvi put da se mnogima omiljeni VS malo previše zaigrao silnim mogućnostima photoshopa. Superzgodnoj Marissi Miller su 'odrezali' ruku, a mnogim su anđelima noge razdvajali od kukova kako to samo photoshop može. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:55 20.03.2011.

I još uvijek izgleda puuuuno bolje od domaćih krampova...

IM
immortella
16:28 20.03.2011.

uhhh gledam i ne vidim razliku, onda pročitam tekst i skužim :):))) hehehe dobar članak :):)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije