Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celebrity mirisi

Halle Berry, Fergie i Mary J. Blige osvojile parfemskog Oscara

parfemi (1)
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
27.05.2011.
u 11:48

Nagrada za celebrity parfem godine posvećena je začetnici trenda Elizabeth Taylor čije se ime nalazi i na Parfemskoj stazi slavnih

Na 39. dodjeli nagrada FiFi Awards - takozvanog Oscara parfemske industrije, filmska oskarovka Halle Berry osvojila je nagradu za celebrity parfem godine za svoj miris Reveal. Od ove godine nagrada za celebrity parfem posvećena je filmskoj divi Elizabeth Taylor, začetnici trenda “zvjezdanih” parfema, čije se ima nalazi i na Fragrance Hall of Fame - Parfemskoj stazi slavnih.

Nagradu Fifi, koju dodjeljuje međunarodna parfemska udruga The Fragrance Foundation, osvojila je i Stacy “Fergie” Ferguson, pjevačica grupe Black Eyed Peas. Njezin parfem Outspoken by Fergie proglašen je najboljim u kategoriji mirisnih prvijenaca s potpisom slavnih osoba.

Na glamuroznoj svečanosti održanoj u New Yorku briljirala je i pjevačica Mary J. Blige čiji je parfem My Life osvojio dvije nagrade za veliki uspjeh na tržištu.

FiFi tradicionalno nagrađuje najbolje parfeme, najuspješnije i najoriginalnije reklamne kampanje te najbolji dizajn parfema. Među najuspješnijim su parfemima ove godine ženski Gucci Guilty i muški Bleu de Chanel.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije