Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna meka

Cannes: Pogledajte najbolje haljine s crvenog tepiha. Čak se i Kidman dotjerala

Cannes
Foto: VL
1/34
15.05.2014.
u 09:29

Ne znamo kojim se trikovima poslužila, ali primjetno je da je sinoć na službenom otvorenju festivala u Cannesu izgledala mnogo svježije

Nakon niza kritika koje je doživjela zbog napuhnutog lica pomalo voštanog izgleda glumica Nicole Kidman poput prave kameleonke pokazala je drugi obraz.

Ne znamo kojim se trikovima poslužila, ali primjetno je da je sinoć na službenom otvorenju festivala u Cannesu izgledala mnogo svježije. U prilog joj ide i prekrasna Armani Prive svjetlucava haljina koja je u kombinaciji sa srebrnim motivima i aplikacijama podsjećala na razbijanje valova o (azurnu) obalu.

Šteta je što zbog previše botoksa Nicole i dalje ima pomalo nezgodan izraz lica, no da se i dalje može široko osmjehnuti pokazala je zaplesavši s voditeljem ceremonije.

Foto: Andrea Raffin/KIKA/PIXSELL

Aspoultno prekrasna na crvenom je tepihu bila mlada manekenka Karlie Kloss u čipkanom Valentinu.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Glumica Blake Lively u uskoj bordo haljini i izazovnim prorezima nepogrešiva je na crvenom tepihu. Osmijeh je pravi začin uz fino podignutu kosu koja ističe lice, haljinu i utegnutu fit figuru.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Glumica i bivši model Laetitia Casta odlučila se za zanimljivu kreaciju visoke mode s potisom Diora koja je straga bila povezana crnim trakama. Bijelo-crnu kombinaciju zapečatio je ruž boje trule višnje i glamurozne lokne. Pomalo nalik Diorovoj toaleti koju je na na red carpetu na Golden Globesima odjenula Jennifer Lawrence pa su joj se rugali da nalikuje liku iz crtića.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Glumica Zhang Ziyi. Smjelo i uspjelo.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Za bijelu se odlučila i glumica Zoe Saldana koja u haljini Victorije Beckham izgleda - zaista besprijekorno.

>>Što joj se dogodilo? Nicole Kidman zaprepastila javnost voštanim licem

Komentara 1

Avatar EU afrodita
EU afrodita
10:08 15.05.2014.

Kidman - princeza u plavom..inače cijela Armanijeva kolekcija za proljeće/ljeto je bajkovita sa srebrnim motivima ko da je odjeća posuta zvijezdama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije