Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti stilistice

Kruškice, jabučice, pješčani satovi na reviji ALMA Fashion Alme Premerl Zoko

alma premerl zoko
Foto: PR FOTO
1/8
10.04.2015.
u 11:19

Jabučice, kruškice, pješčani satovi, obrnuti trokuti, atletski tip, oblici koji obilježavaju tijela 12 stvarnih žena, sinoć su prošetali improviziranom pistom Hogl shoes trgovine u Ilici 12

Jabučice, kruškice, pješčani satovi, obrnuti trokuti, atletski tip, oblici koji obilježavaju tijela 12 stvarnih žena, sinoć su prošetali improviziranom pistom Hogl shoes trgovine u Ilici 12. Povod? Modna revija brenda ALMA fashion, iza koje stoji modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

- Kao modna savjetnica dugi niz godina odijevam stvarne žene u idealne odjevne kombinacije želeći naglasiti kako je svako tijelo lijepo i kako uvijek, s idealnim kombinacijama, možemo zablistati. Ovo je već treća modna sezona za ALMA fashion, brend koji sam osmislila kako bih ponudila rješenje za svaki tip građe tijela. Upravo zato, današnju su reviju nosile stvarne žene, različitih tipova građe tijela, kako bi se na najbolji način pokazalo, ali i vidjelo ono što radim- komentirala je reviju Alma i naglasila kako se tijekom revije dogodio i odličan spoj odjeće i modnih detalja- cipela i torbi.

Kako je tijekom revije Alma svaki model komentirala naglašavajući koji su problemi odijevanja određenog tipa građe tijela naglašavajući koji su krojevi idealni za prekrivanje nedostataka u publici je vladala opuštena atmosfera. - Evo, i ja sam kruškica, sve mi 'ode' u guzu i bokove - komentirala je Sandra Bagarić građu tijela manekenke. – Ova mi se tunika baš sviđa, fino prekriva! A i haljina mi je super!

I ostale okupljene žene pronalazile su modna rješenja za svoj tip građe tijela, oduševljavajući se Alminim 'dubokim' hlačama, asimetričnim haljinama, odjevnim predmetima koji se mogu nositi na nekoliko načina. Modnoj reviji prisustvovale su brojne menadžerice, lječnike, pravnice, ali i naše poznate šminkerice, ljubiteljice ova dva brenda. Uz operetnu pjevačicu Sandru Bagarić bila je tu i menadžerica Ivana Brkljačić, pjevačica Lea Mijatović, književnica Sanja Pilić i model Zvončica Vučković!

>>Haljina naglašava obline, tunika optički sužava bokove, a suknja savršeno prekriva bokove

>>Birate li uvijek pogrešnu frizuru? Evo kakvu biste boju trebali imati prema obliku glave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije